Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

DeBunavoie.ro deruleaza pana in data de 1 Martie campania Martisor cu fapte bune

0

DeBunavoie.ro deruleaza pana in data de 1 Martie campania Martisor cu fapte bune. Scopul ei a fost sa sprijinim ONG-urile sa identifice spatii de desfacere pentru martisoarele confectionate de catre voluntarii si beneficiarii lor.

S-au inscris in campanie 20 de ONG-uri din 5 orase – Bucuresti, Cluj, Pitesti, Giurgiu, Tecuci. Pentru gazduirea lor am primit sprijinul urmatorilor parteneri: Veranda MallOTP Bank Romania S.A si UniCredit Bank in Bucuresti, Liberty Technology Park in Cluj si centrul comercial VIVO! Pitesti.

Astfel ca, daca doriti sa achizitionati martisoare superbe in care s-a pus foarte mult suflet, o puteti face din urmatoarele centre:

Bucuresti:
Veranda Mall in perioada 23 februarie – 1 martie, in intervalul orar 16.00 – 21.00 in timpul saptamanii si 13.00 – 21.00 in timpul weekendului
Daca esti angajat OTP Bank Romania S.A, te vei bucura de posibilitatea de a cumpara martisoarele de la sediul din Strada Buzesti 66-68, in zilele de 26, 27 si 28 februarie.

Daca esti angajat sau partener al UniCredit Bank, le poti achizitiona in data de 1 martie de la sediul din Bulevardul Expozitei nr. 1F

PitestiVIVO! Pitesti, in data de 28 februarie
ClujLiberty Technology Park Cluj, in zilele de 27 si 28 februarie

ONG-urile au avut posibilitatea de a alege zilele in care expun in functie de cantitatea martisoarelor confectionate si de disponibilitatea voluntarilor. Am sprijinit ONG-urile care au avut dificultati in a gasi voluntari pentru vanzarea martisoarelor prin promovarea nevoii lor pe platforma DeBunavoie.ro, astfel incat acum pot fi prezente si ele in locatiile mentionate.

ONG-urile pe care le veti bucura achizitionand martisoare sunt:

Asociatia de Terapie Comportamentala Aplicata
Brutaria MamaPan
PolicyCenter for Roma and Minorities
Organizatia Suedeza pentru Ajutor Umanitar Individual
Asociatia Hand2Hand
Asociatia Sfanta Ana
Fundatia Inocenti – Romanian Children’s Relief 
Asociatia Chance for Life
Asociatia Piano Therapy
Organizația Umanitară CONCORDIA
Asociatia CARUSEL

Asociatia de sprijin a copiilor handicapati fizic Romania – Filiala Giurgiu

Asociatia de sprijin a copiilor handicapati fizic Romania – Filiala Arges
Fundatia Principesa Margareta a Romaniei
EDULIER
Asociatia Valentina
Asociatia Hraniti Copiii – Feed the Children
ETC Educatie Traditii si Comunitate
Organizatia Crestina Something New
Asociatia Parinte Infloresti

Martisor cu fapte bune este un proiect care ne-a demonstrat inca o data ca din ce in ce mai multe ONG-uri gasesc noi si frumoase forme de atragere a partenerilor si ca exista companii dornice sa se implice si sa sprijine eforturile lor.

Multumim  reprezentantilor companiilor partenere si ai ONG-urilor inscrise pentru implicare si incredere!

Pe dumneavoastra, cei care cititi aceste randuri, va invitam sa va bucurati de tot ce am creat impreuna si sa ne sustineti demersul prin a fi prezenti in locatiile mentionate si a cumpara martisoarele cu suflet!

Maria Duduman, In numele echipei DeBunavoie.ro

Despre DeBunavoie.ro

DeBunavoie.ro este platforma de voluntariat care conecteaza persoanele dornice sa faca fapte bune cu organizatiile care au nevoie de ajutor.

Motivul central al actiunilor noastre este increderea ca impreuna putem determina rezultate cu impact mai puternic si mai rapid pentru intreaga societate. Si de aceea punem mare accent pe interactiunea directa dintre membrii comunitatii noastre, formata din ONG-uri, voluntari si companii interesate sa sprijine demersurile ONG-urilor material (financiar sau cu produse) sau prin stimularea voluntariatului corporativ in randul angajatilor proprii.

DeBunavoie.ro ofera sprijin ONG-urilor, voluntarilor si companiilor pentru implementarea tipului de actiune dorit de fiecare.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.