Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

De 8 Martie, Teatrul Ion Creangă dedică spectacolul lectură “Micul prinț” mamelor și copiilor de la Centrul maternal „Casa Agar”

0

Cu ocazia zilei de 8 Martie, Teatrul Ion Creangă sărbătorește mamele și copiii aflați în Centrul maternal „Casa Agar”, dedicându-le spectacolul lectură “Micul prinț”, susținut de actrițele Carmen Palcu Adam și Cornelia Pavlovici.                                                                                             „Micul prinţ”, de Antoine de Saint Exupery, este una dintre cele mai îndrăgite povestiri scrise pentru copii.

Eroul cărţii şi al spectacolului, locuitor al unei minuscule planete, porneşte într-o lungă călătorie, care se dovedeşte a fi, în cele din urmă, o adevărată aventură a cunoaşterii în urma căreia se vor descoperi nu doar noi tărâmuri şi fiinţe umane, ci şi un sens al existenţei omului în univers.Teatrul Ion Creangă încearcă astfel să leofere mamelor și copiilor din centrul de plasament atât un sprijin emoțional, cât si unul educațional. S-au alăturat inițiativei, pentru a le oferi un mărțișor cât mai complet, următorii parteneri: Curtea Veche Publishing, Fundația Renașterea, Kdo.ro, Nestlé Cereale Mic Dejun, Rotary Triumph București, Vavian Pharma.

“Asociaţia Touched România, prin Proiectul Centrul Maternal „Casa Agar”, are ca scop ajutorarea cuplului mamă-copil aflat în dificultate. Unul dintre obiectivele asociaţiei este consolidarea atașamentului între mamă și copil prin petrecerea unui timp de calitate împreună. Încurajăm fiecare mamă să urmărească îndeaproape dezvoltarea emoţională şi educațională a copilului său. Colaborarea cu Teatrul Ion Creangă sprijină tocmai această iniţiativă! Considerăm că sunt binevenite cât mai multe astfel de proiecte, prin care beneficiarii programelor noastre să fie stimulați educațional și, la rândul lor să facă o diferență în societate!” declară Estera Chiriluță, asistent manager la Centrul maternal „Casa Agar”.

În paralel cu această activitate, Teatrul Ion Creangă a programat, cu începere de la ora 10.00 la sala de spectacole de pe str. Lipscani nr.53, spectacolul “De-aș fi Scufița Roșie”, iar cu începere de la ora 18.00, “D-l Goe, Vizită, Pedagog de școală nouă – Mofturi”. Rezervările se pot face la numărul de telefon: 021.317.85.90. Mai multe detalii despre reprezentații și prețul biletelor, puteți afla de pe www.teatruioncreanga.ro sau de pagina de Facebook/TeatrulIonCreanga.

 

logo_Martisor_Teatrul_Ion_CreangaTeatrul Ion Creangă este o instituţie publică de spectacole, un teatru de repertoriu, aflat în subordinea Consiliului General al Municipiului Bucureşti şi finanţat de la bugetul local. Misiunea sa este de a crea şi promova spectacole de teatru de înaltă valoare artistică, de a coordona şi implementa programe de cercetare şi proiecte cu caracter educativ, social-formativ şi estetic, destinate copiilor cu vârste cuprinse între 0 şi 12 ani, educatorilor, cadrelor didactice specializate, părinţilor sau tutorilor legali.

 Parteneri media ai Teatrului Ion Creangă: Itsy Bitsy, 24 Fun, Art Act Magazine, Calendar Evenimente, Onlinegallery.ro, ObservatorCultural, Grădinițe.com, GrădinițeBucurești.ro, MondoNews, Port.ro, PRwave, RFI România, SuperBebe, UrbanKid, Yorick.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.