Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

De 1 iunie copilăresc!

0

Copilăreşte împreună cu noi pentru cei care au uitat sau nu au putut niciodată. Copilăria înseamnă zâmbete, joc, prietenie şi lipsă de griji. Ajută-i pe copiii de la Centrul de Zi “Casa Florian” să se bucure de copilărie!

Dăruieşte un 1 iunie frumos copiilor de la Centrul de Zi “Casa Florian” ieşind din cotidian pentru o strângere de fonduri alături de oameni cu suflet mare, nu doar de Crăciun sau Paşte. Zaza Boutique şi Fundaţia Joyo vă aşteaptă vineri, 27 mai, începând cu orele 18.30 la etajul cafenelei  Van Gogh, pe Lipscani, în Bucureşti, pentru un eveniment dedicat strângerii de fonduri pentru Centrul de Zi “Casa Florian”.

Evenimentul “De 1 iunie copilaresc” va avea o taxă de intrare de 25 lei în schimbul căreia participanţii îşi vor putea alege un obiect handmade. Fondurile astfel adunate îi vor ajuta pe cei 50 de copii de la Centrul de Zi “Casa Florian” să meargă în această vară într-o excursie cu rol educativ.

Casa Poporului poate părea pentru noi o altă clădire în peisajul aglomerat al Bucureştiului dar pentru aceşti copii va fi o excursie într-un palat încărcat de istorie! Muzeul Antipa admirat în copilărie cu uimire de mulţi dintre noi va fi un alt loc în care copiii vor avea posibilitatea să exploreze lumea animalelor.

Vineri seară ne vor încânta cu muzică live cei de la Cupt`or şi un magician va încerca să ne reamintească de zilele copilăriei. Obiectele handmade vor fi făcute de mânuţele copiilor, dar şi de oameni dragi ce ne stau alături: Mimostore cu bijuterii şi broşe,  Bubbles ne va picta tricouri adorabile, Zaza Boutique ne va aduce tricouri, bijuterii şi decoraţiuni formidabile, vei mai avea şi săpunuri naturale cu arome şi esenţe îmbietoare şi alte surprize.

Acest eveniment este o iniţiativă a tinerilor care cred că multe din problemele care ne macină viaţa sunt fleacuri, că lucrurile de care ne înconjurăm sunt ambalaje în care ne ascundem frustrările şi libertatea pierdută şi că neputinţa noastră de a schimba ceva poate să se oprească în faţa unor lucruri simple. 

Pentru cei care nu pot ajunge vineri, pot ajuta cumpărând tricoul pus la vânzare în scopuri umanitare pe siteul:
www.zazaboutique.ro/forkids

Despre organizatori:
Zaza Boutique este un magazin online cu haine de damă şi accesorii, ce îşi pune sufletul la bătaie ori de câte ori e nevoie. Organizăm acest eveniment din dorinţa de a oferi copilăria, la fel de frumoasă precum am avut-o noi, fiecărui copil.  www.zazaboutique.ro

Fundaţia JOYO – Centrul de Zi „Casa Florian” oferă sprijin socio-educativ pentru copii, tineri şi familii în dificultate, promovează ideea ŞCOALA ÎN LOC DE STRADĂ sau nu da peştele la gura omului, învăţa-l să pescuiască şi va avea mai mult. Dacă aceşti copii şi tineri nu ar primi un sprijin susţinut, ar fi expuşi neglijenţei, exploatării, delincvenţei, cerşetoriei şi excluziunii sociale. Aici copiii sunt implicaţi în activităţi educative, iar tinerii sunt orientaţi către cursuri de calificare finanţate de fundaţie.  www.joyo-foundation.ro

Trupa  Cupt`or s-a lansat în luna mai 2010, având în componenţă trei prieteni: Răzvan – chitară, voce, percuţii, Liviu – vioară, chitară, voce, percuţii, Sorin – melodică, chitară, clape, voce, percuţii. Repertoriul abordat este bogat şi foarte variat: de la Louis Armstrong  sau Edith Piaf până la coloane sonore din filme, totul în variantă acustică. I-aţi putut asculta la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu, UNIverSTUDENT Sibiu, în barul Eden din Bucureşti ”A Friday Night în Eden” sau în fiecare marţi  la clubul Fat Cat din Centrul Vechi, pentru „Interactive Acoustic Night”.   www.cuptorband.blogspot.com

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.