Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Daca esti creativ si implicat social, vino la HackTuesday!

0

Lucrezi intr-un ONG? Iti pasa de ce se intampla in comunitatea ta? Ai o mie de idei despre cum sa schimbi lucrurile, insa iti lipseste tehnologia necesara pentru a le realiza?  Avem o veste bunapentru tine: se zvoneste ca peste 300 de hackeri din toata Europa isi unesc fortele, intr-un eveniment fara precedent in Romania. Vino la Hack Tuesday si da-i ideii tale o sansa sa se dezvolte online, ca sa faca diferenta offline.

Vino marti, 3 mai, la ora 18.30, in roPot HUByx (Str. Smardan #13, la etaj) si contribuie la generarea urmatorelor campanii online de succes, care vor redefini societatea civila. Nu uita sa aduci cu tine si materialele de care un hacker are absoluta nevoie: surse de date relevante.

DespreNetTuesdays

Net Tuesdays sunt evenimente despre societatea civila, tehnologie si online, ce au loc lunar, intr-o zi de marti, in peste 90 de orase din intreaga lume. TechSoup Romania, organizator NetTuesdays Bucuresti, face parte din programul de donatii tehnologice TechSoup Global, prin care donatori importanti ca Microsoft si Cisco furnizeaza produse tehnologice ONG-urilor din intreaga lume.Organizatiile pot beneficia de donatii tehnologice prin simpla inregistrare si plasare a unei comenzi pe portalul TechSoup: www.techsoup-romania.org.

Adresa de contact: pr@techsoup-romania.org.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.