Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cursurile de la Fundația Calea Victoriei se transmit live, la tine acasă

0

Având în vedere că zilele acestea este recomandat să stăm cât mai mult în acasă, îți aducem acasă cursurile noastre de dezvoltare personală, istorie, artă și spiritualitate prin on-line!

Vestea bună este că poți să te înscrii la orice curs, poți achita taxa pentru un loc (în contul nostru), și, datorită tehnologiei, pot beneficia mai mulți membri ai familiei tale, sau mai mulți amici, de cursul pe care îl transmitem on-line!

Așadar, trebuie doar să alegi ce curs îți dorești să urmezi în perioada următoare și te poți bucura, în confortul casei tale, de tot felul de subiecte, povești și dialoguri care să te inspire, alături de alți zeci de oameni inteligenți și creativi ca tine!

Cursurile vor fi transmise seara, între 19-21, prin Zoom.us. Tot ce trebuie să faci este să îți creezi cont, după care noi îți vom transmite un link cu care să te conectezi la cursul ales.

Pot beneficia de cursurile on-line și persoane care nu stau în București sau în țară, așadar te invităm să dai share la acest mesaj, pentru a putea ajunge la cât mai mulți prieteni.

Ca să-ți fie cu folos timpul liber pe care îl ai acum, și îți pot veni idei noi de afaceri, de proiecte sau poți câștiga mai mult confort și relaxare, cu ajutorul lectorilor noștri entuziaști și pricepuți!

Cursurile care se transmit online în luna martie sunt:

Avem și o surpriză pentru tine! Toți cei care au achitat un curs care s-a mutat online, dar și cei care vor achita în perioada următoare, vor primi cadou un voucher în valoare de 50 de lei pe care să-l folosească pentru următorul curs la care participă.

Această perioadă este o provocare și pentru noi. Te invităm să ne fii alături și să continuăm împreună această frumoasă poveste care a început acum 12 ani, Fundația Calea Victoriei.

Mulțumim mult că faci parte din marea familie a Fundației Calea Victoriei, să ne vedem cu bine în on-line și în realitate când acest lucru va fi posibil!

Stay safe! 🙂

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.