Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cursuri despre tine. In iunie la Fundatia Calea Victoriei

0

Cel mai important proiect al nostru suntem noi insine si relatia pe care o avem cu cei din jur. Cu cat investim mai mult in implinirea noastra in plan personal, cu atat ne bucuram mai mult de viata si putem oferi mai mult celorlalti.

Fundatia Calea Victoriei a pregatit, la inceput de vara, o serie de workshopuri care mizeaza chiar pe aceasta desavarsire si care rimeaza cu atmosfera luminoasa de afara, prin deschiderea si interactiunea dintre participanti. Vino in salile insorite din Popa Soare pentru un sir de intalniri in care sa te descoperi!Comunicat Dezvoltare Personala

• Arta de a avea intotdeauna dreptate, cu Alin Comsa, din 2 Iunie – Este in firea noastra sa dorim sa convingem, sa avem dreptate. A avea inTOTdeauna dreptate nu este un scop utopic, ci un obiectiv realist, daca manuim corect tehnicile de oratorie, retorica si dialectica. In comunicarea de zi cu zi, a fi convingatori dar si onesti este principalul scop; de aceea e important sa intelegem cum gandeste interlocutorul nostru si cum putem avea credibilitate.

• Alegeri Constiente – Primul pas spre Fericire, cu Laura Pecie, din 5 Iunie – Din personalitatea noastra fac parte si fragmente care actioneaza autonom si care ne ingreuneaza deciziile si schimbarile pe care dorim sa le facem. Cu totii tindem spre o viata armonioasa si echilibrata, iar pentru asta, trebuie sa invatam sa gestionam starile care ne tin in loc si sa aplicam metodele prin care sa ne atingem potentialul maxim.

• Life Coaching si Metode de Autocunoastere pentru o Viata Implinita, cu Geo Pana, din 5 Iunie – Introspectia te ajuta sa intelegi mai bine ce insemni pentru tine si pentru ceilalti. Prin exercitii si jocuri creative, dar si prin teste de autoevaluare, vom realiza o mai buna cunoastere a propriei persoane, iar la finalul cursului fiecare participant va avea un plan de life Coaching adaptat nevoilor sale.

• Ganduri care iti schimba Viata: Intelepciunea Tao, cu Eduard Bucescu, in perioada 15-17 Iunie – Un vechi principiu taoist afirma o idee pe care o simtim cu totii in subconstient: „Cand schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile la care te uiti se schimba.” Taoismul iti rafineaza perceptia, te ajuta sa vezi miracole in lucruri dintre cele mai banale, te indeamna sa constati ca simplitatea este cea mai mare arta si cea mai directa metoda de a ramane in armonie cu universul.

Inscrierile la cursuri se fac la contact@victoriei.ro
Mai multe detalii la www.victoriei.ro

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.