Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cursuri de Comunicare si Dezvoltare personala la Fundatia Calea Victoriei Inteligenta emotionala, Storytelling, Armonie in cuplu, Comunicare eficienta

0

Afis dezvoltare personalaFundatia Calea Victoriei te invita in aceasta toamna la o serie de cursuri si ateliere despre comunicare si dezvoltarea sinelui. Acorda-ti un moment de introspectie si relaxare si vino alaturi de noi in Popa Soare 40.

Afla care sunt tehnicile NLP si cum le poti folosi in viata de zi cu zi, cum te ajuta inteligenta emotionala, dar si cum poti aduce armonia in cuplu, ce anume te face un vorbitor charismatic si care sunt metodele prin care iti poti imbunatati dictia.

Atelier de INTELIGENTA EMOTIONALA, din 23 Octombrie – Te invitam la un atelier interactiv, cu multe exercitii si situatii care iti va raspunde la intrebari precum: Cum arata balanta ta emotionala la finalul zilei? Care este atitudinea ta fata de trecutul, prezentul si viitorul tau? sau cum iti afecteaza emotiile viata de zi cu zi? Constientizarea si intelegerea tiparelor tale emotionale te ajuta sa aduci un plus de echilibru in viata ta profesionala si emotionala.

Comunicarea eficienta si tehnicile NLP, din 24 Octombrie – Cursul iti ofera solutii practice pentru a ajunge la succes – solutii care tin de organizarea mentala si strategii de convingere subliminala. Atitudinea pe care o ai influenteaza covarsitor rezultatele obtinute atunci cand vrei sa convingi o persoana, de aceea Programarea Neuro-Lingvistica te ajuta sa iti setezi obiectivele si drumul pe care poti ajunge pana la ele.

STORYTELLING in Public Speaking, din 28 Octombrie – Unele dintre discursurile pe care l-ai auzit ti-au ramas in minte, ai retinut povestea care s-a derulat prin fata ochilor cu ajutorul cuvintelor vorbitorului. Si tu poti crea un discurs captivant, cu intrriga si personaje. Cand le vorbesti altor oameni – prezentari la locul de munca, discursuri la conferinte si evenimente speciale sau pentru motivarea echipei – si vrei sa convingi sau sa inspiri, nu exista tehnica mai potrivita decat povestirea. Invata sa devii un povestitor de succes!

Atelier de DICTIE si de vorbire, din 2 Noiembrie – Cuvantul, vorbirea, este semnatura mintii si a sufletului tau. Cuvantul poate sa-ti fie prieten sau dusman, el declanseaza controlul tau interior. Trebuie doar sa stii sa il stapanesti. La acest curs iti vei constientiza propriul tip de vorbire si cum poti pronunta cuvintele astfel incat dictia lor sa fie perfecta si efectul lor maximizat.

Cum pastram Armonia in Cuplu, din 2 Noiembrie – Atelierul abordeaza prin exercitii si teme, dar si discutii libere, cele mai arzatoare aspecte din relatia de cuplu, precum si metode de imbunatatire a relatiilor in general. „Armonia in cuplu” este un atelier care se adreseaza in aceeasi masura persoanelor care sunt intr-un cuplu, cat si celor care vor sa aiba o relatie noua.

Programul complet al cursurilor lunii octombrie pe www.victoriei.ro

Inscrierile se fac la adresa contact@victoriei.ro

Fundatia Calea Victoriei este o institutie culturala independenta care concepe cursuri si evenimente in domenii umaniste si culturale pentru tineri si adulti. Atelierele se desfasoara intr-o atmosfera relaxata, nonconformista si interactiva, care face posibila invatarea cu placere – fara restrictii, examene sau catedra. Activitatea fundatiei a inceput in ianuarie 2008, avandu-l ca prim lector pe dl. Neagu Djuvara.

Andreea Chebac
Public Relations
Fundatia Calea Victoriei
Str. Popa Soare nr 40, etaj 1
www.victoriei.ro
021-321.30.22

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.