Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Curs practic de Design interior

0

Design interior 2Fundatia Calea Victoriei va invita incepand de miercuri, 2 septembrie, ora 19:00, la Cursul practic de Design interior, sustinuta de de Cristina Pana, doctor in arhitectura la Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu.

Acest curs practic se adreseaza pasionatilor de design interior care doresc sa exploreze directiile stilistice istorice si contemporane in acest domeniu, principiile de baza decorative, sa invete sa isi identifice stilul personal si modalitatile prin care isi pot pune in aplicare preferintele in propriul spatiu de locuire.

Intalnirile 1 si 2: vom defini ce este un concept in designul interior. Cum? Teoretic, prin studii de caz si practic prin conceperea unui mood board cu imaginile favorite. Vom invata cum sa selectam si sa armonizam ceea ce instinctiv stim ca ne place cu ceea ce rational credem ca ar trebui sa ne placa.

Intalnirea 3: vom proiecta interiorul: releveul, impartirea spatiului in zone functionale, zone de tranzitie si zone de relatie cu exteriorul.

Intalnirea 4: personalizam spatiul: exercitiu de amenajare a unei camere prin care transferam ideile din mood board in forme, culori si materialitatiadecvate functiei spatiale.

Intalnirea 5: exploram iluminarea interioara: scheme de iluminare in functie de personalitate si spatiu, calitatea luminii si impactul ei asupra culorilor. Finalizam proiectul camerei si aplicam minim doua scheme de iluminare pentru a evalua comparativ impactul lor.

Lector: Cristina Pana
Data incepere: 2 septembrie 2015; Ora curs: 19:00
Numar ateliere: 5;
Frecventa: saptamanal, miercuri
Cost: 280 ron (total 5 sedinte, materiale incluse); Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 250 ron (total 5 sedinte, materiale incluse)
Loc desfasurare: Fundatia Calea Victoriei – Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Bisericii Sfanta Vineri – B-dul Corneliu Coposu)
Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.