Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cupa Liceelor la Tenis. Organizator – o eleva de 16 ani din Bucuresti

0

In perioada 13 -15 mai 2011, s-a desfasurat in Bucuresti, la terenurile de tenis ale Clubului As Politehnica, prima editie a turnelui Cupa Liceelor de Tenis. Turneul s-a adresat exclusiv liceenilor si a cuprins 2 categorii de varsta: 15-16 ani si 17-18 ani, fiind deschis atat jucatorilor legitimati la cluburi sportive precum si jucatorilor amatori.

Initiatoarea si organizatoarea acestui turneu de tenis este Teodora Busurca o eleva de 16 ani de la Colegiul National «Gheorghe Lazar» din Bucuresti, care s-a ocupat atat de contactarea federatiei si asociatiilor de tenis, de atragerea sponsorilor pentru obtinerea fondurilor necesare desfasurarii competitiei si premiilor, de popularizarea evenimentului prin postere afisate in aproape toate liceele din Bucuresti, precum si de imprimarea de tricouri, realizarea trofeelor si medaliilor.

Turneul s-a desfasurat sub patronajul Asociatiei Municipale de Tenis Bucuresti (AMT Bucuresti) si al Federatiei Romane de Tenis (FRT). Sponsori principali ai turneului au fost Farmaciile Dona si Orange. A doua editie a Cupei Liceelor de Tenis este planificata a se desfasura in Bucuresti, in aceasta toamna si se intentioneaza atragerea participantilor din toata tara si nu doar din Bucuresti.

In competitie s-au inscris 45 de jucatori, premiile totale fiind in valoare de 10,000 RON. Au fost premiati primii concurenti de la fiecare categorie de varsta, atat la masculin cat si la feminin. Premierea a fost efectuata de domnul Tiroiu Vasile de la Asociatia Municipala de Tenis Bucuresti si de asemeni la premiere au fost prezenti si reprezentanti ai Federatiei Romane de Tenis.

 

La grupa de varsta 15-16 ani, castigatorii au fost :

  • La masculin :

o    locul I : Auratei Adrian

o    locul II : Gheata Adrian

o    locul III : Cretu Tiberiu

o    locul IV : Ionescu Vlad

 

  • La feminin :

o    locul I : Trocan Andreea

o    locul II : Rainea Andreea

 

La categoria de varsta 17 – 18 ani castigatorii competitiei au fost :

  • La masculin :

o    locul I : Fifea Catalin

o    locul II : Ghenadie Popa

o    locul III : Baboian Armand

o    locul IV : Toma Andrei

 

  • La feminin :

o    locul I : Dan Nicoleta

o    locul II : Ducu Gabriela

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.