Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cum trebuie să se pregătească un candidat pentru o carieră în consultanță? Ultimele zile de înscriere în cadrul evenimentului „Consulting Days”

0

Pe 16 martie, la Hotel Marshal Garden din București va avea loc cea de-a 5-a ediție a evenimentului Consulting Days. Vor fi abordate teme care vor ajuta participanții să înțeleagă ce presupune o carieră în Audit, Contabilitate sau Taxe și cum să se pregătească pentru procesul de selecție. Mai sunt câteva zile în care doritorii se pot înscrie gratuit la eveniment, pe secțiunea dedicată: http://www.hipo.ro/locuri-de-munca/consultingdays

DSC_6998

Cui se adresează acest eveniment?

Studenților, masteranzilor sau absolvenților unei facultăți cu profil economic, care doresc să își dezvolte o carieră în domeniile Audit, Contabilitate și Taxe. Consulting Days este oportunitatea perfectă care îi pune pe participanți față în față cu reprezentanții companiilor de top în consultanță, precum: Deloitte, EY Romania, Mazars, PwC, CIMA și SG EBS.

Care sunt beneficiile participării la Consulting Days?

Participarea în cadrul evenimentului oferă răspunsuri la curiozitățile ce țin de domeniul consultanță, cum ar fi:
• Ce presupune o carieră în Audit și Taxe?
• Cum trebuie să se pregătească un candidat pentru procesul de selecție?
• Ce abilități caută angajatorii pentru pozițiile entry-level în Consultanță?
• Companiile din domeniu oferă posibilitatea unui internship part-time?
• Care este diferența între a lucra pentru una din cele 4 companii Big Four?
• Care ar fi o marjă salarială pentru un Junior în Consultanță?

Agenda evenimentului include conferințe, workshopuri și studii de caz practice, concepute cu scopul de a le oferi participanților oportunitatea de a interacționa în mod direct cu reprezentanții companiilor.

• Deloitte va susține workshopul pe tema “Auditul financiar – între rigoare și creativitate”
• Workshopurile ținute de EY Romania vor dezbate subiecte precum: “Individual taxation” și “Why we love audit”.
• Mazars pregătește un exercițiu interactiv, cu scopul de a identifica soluții la anumite situații reale: cu clienți din industrii diferite, probleme de contabilitate, situații de audit, solicitări de consultanță fiscală, probleme ce țin de compensarea angajaților, echipe & competiție și multe alte provocări și mai ales, oferă posibilitatea de a vedea cum se pot face bani din toate aceste servicii. Sesiunea de workshop va fi sub forma unui business game (asemănător jocului Monopoly), unde echipele formate vor primi provocarea de a obține un profit cât mai mare, trecând prin provocări asemănătoare celor pe care le-a confruntat Mazars în trecut.

Înscrierile sunt gratuite pentru toți cei interesați și au loc pe secțiunea dedicată proiectului. Cei interesați își pot rezerva un loc pe secțiunea evenimentului de pe www.hipo.ro

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie de consultanță în domeniul resurselor umane, specializată în dezvoltarea de soluții de recrutare și employer branding.

Având o experiență de 10 ani, Catalyst Solutions adaugă valoare clienților și candidaților cu fiecare dintre proiectele sale: Angajatori de TOP (cel mai mare târg de carieră din Romania organizat bianual în București, Timișoara), www.Hipo.ro – singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare, Top Talents Romania (proiect ce identifică în fiecare an cei mai valoroși 300 de tineri absolvenți la nivel național), Consulting Days (cuprinde o serie de conferințe dedicate celor interesați de audit, taxe, contabilitate, legal și IT&C), Ghidul Angajatorilor (publicație de orientare în carieră adresată studenților și masteranziilor din domeniul economic și tehnic distribuită în cele mai importante centre universitare din țară), DevTalks (proiectul reunește 1000 de developeri & profesioniști IT pasionați de zonele web, online, cloud computing și big data) Târgul Virtual pentru Absolvenți și Angajatori de TOP Virtual.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.