Cum să trecem bine peste un cutremur? Soluții de consolidare a imobilelor din Cotroceni

0

În București, avem peste 2200 de imobile vulnerabile la cutremur, însumând zeci de mii de apartamente și spații comune. Cotroceniul (Zona Protejată nr. 45) este în proporție covârșitoare alcătuit din imobile construite în perioada 1890-1960.

Sursa: eveniment Facebook aici.

👉 Împreună cu Re:Rise și Funky CitizensAsociația INCOTROCENI – Oameni, Idei, Povești organizează mâine, de la ora 20.00, la Pergola Cotroceni, o dezbatere interesantă utilă, în care specialiștii invitați vor prezenta soluții practice de consolidare a caselor cu risc seismic din cartier / din orice zonă protejată și vor arăta ce presupune procesul (costuri estimative, birocrație, timp).

Dacă te gândești să îți consolidezi casa, poți trece prin Cotroceni și o să găsești câteva răspunsuri. 🏡

👉 Event Facebook: https://fb.me/e/5QeAv0oL9

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 50 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.