Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cum sa pastram Armonia in Cuplu

0

Fundatia Calea Victoriei va invita vineri, 28 decembrie, incepand cu ora 19:00, la atelierul: Cum sa pastram armonia in cuplu, sustinut de Geo Pana.

“Armonie in cuplu” este un atelier care se adreseaza in aceeasi masura persoanelor care sunt intr-un cuplu, cat si celor care vor sa aiba o relatie noua.

Vom aborda impreuna, prin exercitii si teme, dar si discutii libere, cele mai arzatoare aspecte din relatia de cuplu, precum si metode de imbunatatire a relatiilor in general.

Sunt deja mii de oameni care ajung sa fie in relatii care le slabesc stima de sine si le anuleaza increderea in sine. De aceea, vom discuta in primul rand despre respectul in relatie si metodele de mentinere a lui pe termen lung.

Cuplul, fie ca este “de poveste” sau “nefericit” ramane de mare interes la orice varsta si oricare ar fi situatia in care ne aflam. Ceea ce vom face la atelier este sa constientizam cine suntem noi cu adevarat, ce ne caracterizeaza si sa intelegem legea echilibrului, invatand totodata sa aplicam tehnici si metode de pastrare a acestuia. 🙂

Autocunoasterea este esentiala pentru a porni intr-un cuplu cu dreptul, de-aceea ii vom acorda multa atentie in cadrul atelierului nostru.

Se spune ca fericirea vine din interior, motiv pentru care acest atelier va fi unul plin de energie pozitiva, interactiv si nonformal, pentru a regasi in noi acele resurse care ne fac sa ne simtim bine in propria piele si sa fim Noi in orice situatie.
Cum sa pastram Armonia in Cuplu
Ce vom face si despre ce vom discuta (prin exercitii si teste):
• Armonia versus singur in doi
• Personalitatea si Compatibilitatea
• Cum stam cu stima de sine si ce putem face pentru a o creste
• Decizia in cuplu
• Test- echilibrul in cuplu
• Timpul Meu/Timpul Tau
• Schimbari neprevazute- cum le facem fata?
• Spiritualitatea in cuplu
• Cele 10 condimente in relatia de cuplu
• Cupluri celebre si povestea lor

Lector: Geo Pana
Data incepere: 28 Noiembrie 2014; Ora curs: 19:00
Numar ateliere: 3; Frecventa: saptamanal, vineri
Varsta Minima: 18 ani
Cost: 150 ron, Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari):135 ron
Loc desfasurare: Fundatia Calea Victoriei – Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Bisericii Sfanta Vineri – B-dul Corneliu Coposu)
Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO
Detalii la www.victoriei.ro

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.