Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cum să câştigi bani din pasiunea ta

0

cover photos-01

Ce?

1. Descoperă-ți pasiunea: 3 noiembrie

2. Promovează-ți pasiunea: 10 noiembrie

3. Monetizează-ți pasiunea: 17 noiembrie

În fața noastră se aștern întotdeauna două drumuri. Mai ales pe plan profesional. Unul ușor, convențional, aparent sigur, dar pe care, parcurgându-l, descoperim că trebuie să ne sacrificăm nevoi personale importante precum respectul, autenticitatea, libertatea, creativitatea. Și altul greu, neconvențional, aparent nesigur, dar care ne permite să ne împlinim acele nevoi personale sacrificate mai sus. Alegerea este a noastră. Și consecințele tot noi le suportăm.

Eu vă voi fi călăuză pe drumul cel greu. Veți descoperi alături de mine ce anume din ceea ce faceți vă umple de plăcere și bună-dispoziție, veți alege din toate aceste zeci de activități plăcute una în care veți investi timp și energie pentru a o transforma într-o pasiune, veți exersa această pasiune umplându-vă de energie pozitivă, veți povesti lumii despre ea și, în final, veți începe să câștigați bani, făcând ceea ce vă place cu adevărat. Vor fi mai puțini bani la început, dar bucuria și energia unei profesii pe care o iubiți cu tot sufletul și care aduce o reală valoare în viața clienților voștri, vor fi vindecătoare.

Cu cine?
Dragoș Nicolaescu: Copil fiind mi-am dorit să devin, pe rând, erou, scriitor, medic, jucător de go, filosof, psiholog, profesor, actor, călugăr, impresar artistic, sculptor. Am ajuns în cele din urmă să lucrez, timp de 15 ani, în diferite corporații, parcurgând toate nivelele ierarhice de la vânzător la CEO. Am condus firme cu sute de angajați, am dezvoltat proiecte unice pe piața locală, am înființat zeci de firme (multe fiind niște excelente eșecuri) și am avut sute de apariții în mass-media.

Și uite așa, la 40 de ani, am reușit să obțin tot ceea ce lumea spunea că înseamnă succesul profesional. Dar, incredibil, eram în culmea succesului și totuși, eram mai nefericit decât cu 15 ani în urmă, când eram doar un student fără bani. Doar în terapie am reușit să văd că, de fapt, am sacrificat pe drumul spre un succes iluzoriu, o mulțime de nevoi foarte importante pentru mine. Așa că am pornit pe drumul regăsirii de sine, pentru a mă bucura din nou de acele lucruri cu adevărat importante pentru mine. În același timp, am decis să valorific toată această experiență de viață, punând-o la dispoziția tuturor celor care au aceleași căutări în viață ca mine, ca mentor vocațional și consultant startup-uri. Iar, în restul timpului, mă bucur de familie, prieteni și de pasiunile pe care, acum, am timp să le savurez.

Cu ce?
Să veniți cu intenția și determinarea de a face schimbările necesare pentru a vă găsi propria cale spre o viață profesională în armonie cu nevoile voastre autentice.

Când?
luni@incubator107 , 3 noiembrie 2014 de la 19:00 la 21:0
luni@incubator107 , 10 noiembrie 2014 de la 19:00 la 21:0
luni@incubator107 , 17 noiembrie 2014 de la 19:00 la 21:0

Unde ?
Atelierul se ține în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu știi deja, află cum să ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?
Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici: http://bucuresti.incubator107.com/atelier/Breasla%20Descoperitorilor/1392, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 30 lei pentru fiecare întâlnire și 20 lei pentru studenți și liceeni.

Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să promovăm în companii Programul de descoperire a pasiunilor, să închiriem mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, să atragem sponsorizări sau să umplem pur și simplu mansarda de bucurie – http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/796359237095860/

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.