Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cum planificam un « eco-festival » ?

0

Daca e marti, Societal dezbate despre… cum planificam un « eco-festival » ?

Societal continua seria dezbaterilor organizate in fiecare marti, ora 18 fix, la sediul din str. Clucerului, nr. 49A, Bucuresti. Reprezentantii ONG-urilor se pot inscrie pe adresa de mail contact@reper21.org, trimitand numele si organizatia din care fac parte.

La dezbaterea de marti 22 martie, organizatorii festivalului de teatru tanar Ideo Ideis ‘dau mastile jos’. Dezbatem despre implicatiile de mediu si sociale ale acestui eveniment cu Andreea Cristina Bortun, directorul festivalului.

De-a lungul celor 5 editii, festivalul a contribuit la revitalizarea vietii culturale si sociale a comunitatii, a deschis noi orizonturi profesionale tinerilor alexandreni pasionati de teatru si film, a dinamizat dezvoltarea locala. Astazi, ajuns la maturitate, Ideo Ideis isi propune sa se dezvolte prin atentia acordata mediului.

Intrebarea acestei dezbateri este: cum planificam, realizam si evaluam un « eco-festival » ?

Pentru ca numarul de locuri la dezbatere este limitat, reprezentantii ONG-urilor se pot inscrie trimitand un scurt mesaj la adresa: contact@reper21.org cu nume si prenume, denumirea ONG-ului si rolul dvs in cadrul acestuia (membru/ angajat/ voluntar).

Fiti eco-mobili si alegeti o plimbare de 10 minute de la statia de metrou Aviatorilor sau de 5 minute de la statia Piata 1 Mai (unde se ajunge cu autobuzul 300 sau tramvaiul 41). Pentru biciclisti, avem o curte ideala pentru parcare!

Ilustratiile pentru dezbaterile de marti sunt semnate de Eugenia Ghita, iar dezbaterile sunt organizate de Societal (www.societal.ro).

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.