Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CUM ÎŞI ÎNVINGE UN FUNDRAISER PROPRIILE TEMERI

0

Cu toţii cunoaştem acel moment în care trebuie să dăm telefoane „la rece” sau să solicităm sprijin de orice tip diferiţilor parteneri, să scriem rapoarte şi email-uri de follow-up – aceste patru aspecte sunt esenţiale pentru orice fundraiser. Desigur, un profesionist în dezvoltare are mult mai mult de lucru, însă integrarea acestor patru activităţi în rutina zilnică poate transforma un fundraiser OARECARE într-un fundraiser EXCELENT. Ştii, cel care aduce în organizaţia TA cifre serioase.

IMG_1095

Deseori, ne ferim să sunăm „la rece” şi nu reuşim să ne adunăm pentru a cere unui potenţial investitor să ne sprijine cauza. Suntem întotdeauna ocupaţi să convingem următorul donator şi omitem să redactăm email-urile de follow-up restante. Şi, să recunoaştem, nimănui nu îi place să facă rapoarte. Acest workshop aduce modalităţi concrete prin care te poţi concentra la cele mai importante aspecte ale fundraising-ului şi îţi oferă informaţii despre cum anume le poţi utiliza pentru a strânge mai mulţi bani pentru cauzele care ne pasionează.

Program
Marţi 24 noiembrie 2015
10:00 – 16:00
Romanian American Foundation, strada Gina Patrichi 6, Bucureşti

Membrii tuturor ONG-urilor din ţară sunt invitaţi să aplice. 15 dintre candidaţi vor fi selectaţi. Atenţie, cursul se desfăşoară în limba engleză. Termen limită: joi, 19 noiembrie, ora 17:00. Candidaţii selectaţi vor fi anunţaţi vineri, 20 noiembrie. Vă rugăm să vă consultaţi cu atenţie agenda înainte de a aplica pentru un loc la acest training. Mulţumim.

TRAINER

Robert Ion a devenit profesionist în dezvoltare lucrând cu organizaţii non-profit în New York, locul unde fundraising-ul este competitiv, sofisticat şi apreciat, la cele mai înalte cote. În ultimii ani, Robert s-a asociat cu OvidiuRo pentru a dezvolta iniţiative de advocacy şi cu Hope and Homes for Children pentru fundraising şi dezvoltare. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi robertion.com

http://bridgingthegap.ro/autumn-semester-2015-workshop-4-overcoming-fundraising-fears/

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.