Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cum creştem copii fericiţi, cu mentalitate de învingător? Eveniment GRATUIT dedicat parintilor, util copiilor

0

afis_Eveniment Educatie Pozitiva 11 mai

“Copiii sunt educaţi de comportamentul adultului, nu de cuvintele sale.” Carl Gustav Jung

Trăim într-o lume complexă în care părinţii trebuie să îşi echipeze copiii cu forţa de a face faţă provocărilor vieţii.

Toţi părinţii îşi doresc copii care să devină adulţi responsabili, instruiţi, fericiţi şi de succes. Singurul instrument care îi ajută cu adevărat pe copii să dobândească toate aceste calităţi este educaţia pozitivă. Acest instrument se află la îndemâna părinţilor, acasă, iar la şcoală poate fi uşor transmis de către profesori.

Marea provocare este că atât părintele, cât şi profesorul, au nevoie să înţeleagă că acest instrument există, că este uşor de folosit, o dată descoperit, şi că îl pot folosi pentru a construi mentalitatea de învingător a copilului. Singura condiţie obligatorie este să îl folosească într-o manieră corectă.

Centrul de învăţare a limbii engleze Shakespeare School vă invită să descoperiţi acest instrument inovativ de parenting.

Vom afla împreună mai multe detalii extrem de practice, cu aplicabilitate imediată, în cadrul evenimentului cu participare GRATUITĂ „Educaţia pozitivă şi Teoria Inteligenţelor Multiple”, care va avea loc miercuri 11 mai, ora 19.00, la Phoenicia Grand Hotel (Bulevardul Aerogării 87, București).

Speakeri:
• Mirela Horumbă, psiholog specializat în consiliere parentală
• Marilena Chirculete, profesor Shakespeare School certificat CELTA

Iniţiativa Shakespeare School are ca scop oferirea unor strategii pozitive de educaţie parentală care să îi ajute pe părinţi să îşi crească copiii cu mentalitate de învingător, pentru a putea ajunge adulţi fericiţi şi de succes.

Ce învaţă părinţii prezenţi la eveniment:

• Să recunoască lucrurile bune pe care le fac copiii lor, să îi aprecieze verbal pentru ele
• Să ofere copiilor o educaţie echilibrată, fără etichete pozitive care atrag dezamăgire pe termen lung
• Să elimine total pedepsele înlocuindu-le cu consecinţe echilibrate, sănătoase emoţional
• Să recunoască şi să elimine total abuzurile verbale şi emoţionale din viaţa copiilor
• Să aplice practic Educaţia Poziţiva în viaţa de zi cu zi

Deşi metoda de predare Shakespeare School foloseşte elemente de creştere a mentalităţii de învingător, suntem conştienţi că educaţia oricarui copil este o muncă de echipă, părinţi, profesori şi psihologi, cu obiectiv comun: copii fericiţi, care au succes.

Pentru a vă înscrie la eveniment, vă rugăm să completaţi formularul de AICI (sau copy-paste in browser: http://goo.gl/H72xg6 ).

Ne vedem, miercuri 11 mai, ora 19.00, la Hotel Phoenicia Bucureşti, la evenimentul de parenting cu participare GRATUITĂ „Educaţia pozitivă şi Teoria Inteligenţelor Multiple”.

Evenimentul este susţinut de: Radio Itsy Bitsy, Romania Pozitivă, SuntPărinte.ro, Gazeta de Ştiri.ro, ŞtiriONG.ro, B365.ro, Meseriadeparinte.ro, Edu-News.ro, Mămicaurbană.ro, Blidaru.net, nONGuvernamental.ro, DreamCatchers, SfatulPărinţilor.ro, FDSC, Chinezu.eu, Claudiuciobanu.eu

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.