Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cum a fost la Ziua Roșia Montana?

0

O sută de copii din Roșia Montană vor fi ajutați cu rechizite în al doilea semestru al anului școlar prin bunăvoința donatorilor din cadrul acțiunii Gustă Roșia Montană.

Acțiunea caritabilă a avut loc la Clubul Țăranului pe 6 februarie 2017 cu ocazia Zilei Roșiei Montane, eveniment desfășurat în cadrul campaniei Salvaţi Roşia Montană.

Organizatorii mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în pregătirea pro-bono a acestui eveniment, ce a celebrat în acest an 1886 de atestare documentară a localității.

Mulțumim partenerilor noștri – Clubul Țăranului Român, Muzeul Țăranului Român şi Digital Advertising.

 

De asemenea, mulțumim pentru sprjin colegilor din mass-media care ne-au ajutat să popularizăm evenimentul și donatorilor care ne-au susținut să facem un pas înainte pentru dezvoltarea localității Roșia Montană.

IMG_9857

Printre acțiunile din acest an:

  • Vânătoarea de Comori

  • Proiecţii de film

  • Vernisajul expoziţiei “Împreună dăm viață satului Corna”

  • Peisajele alimentare ale Roşiei Montane

Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului:  https://www.facebook.com/events/613145162212866

Photo credit: Diana Năstase Photography

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.