Cum a fost la Urban Talks București

0

Cea de-a patra ediție a conferinței Urban Talks a avut loc pe 10 mai, la POINT Hub în București, în urma unui parteneriat inovator dintre UrbanizeHub România, Banca Mondială și Ambasada Olandei.

În zilele de 11 și 12 mai, la Mindspace Pipera, evenimentul a continuat cu un Hackathon de Inovare Urbană, unde 5 echipe mixte de arhitecți și programatori au căutat soluții bazate pe tehnologie la problemele urbane identificate în cadrul conferinței, cu o atenție specială acordată problemei de mobilitate din zona Pipera.

În timpul conferinței de pe 10 mai, au fost lansate 3 rapoarte strategice: România Metropolitană, Îndrumarul pentru comunități locale – Atragerea investițiilor private, și Ghidul de bune practici în dezvoltarea urbană în România. De asemenea, partenerii de la Banca Mondială au prezentat rezultatele campaniei Prioritățile Orașului Tău, în cadrul căreia peste 100.000 de oameni au votat pentru investițiile pe care le consideră cele mai importante în orașele în care trăiesc.

Detalii aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.