Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cultura e la ea acasă în Caravana BookLand, din AFI Palace Cotroceni

0

Caravana BookLand aduce cartea mai aproape de oameni, venind în întâmpinarea nevoilor culturale ale acestora, în locuri accesibile, acolo unde utilul se îmbina cu plăcutul. Și ce loc mai potrivit pentru asta decât un mare centru comercial?

Târgul de carte BookLand se află în București și îi așteaptă pe iubitorii de cultură în AFI Palace Cotroceni, în perioada 2-8 Aprilie. Bucureștenii pot alege dint-o ofertă de peste 9.000 de titluri de carte, muzică, film și jocuri. Nu vor lipsi nici reducerile, premiile și surprizele.

Scriitorul Jean Lorin Sterian, autorul cărții “Antume”, va fi prezent în cadrul târgului, sâmbătă, 7 Aprilie, de la ora 13:00, pentru o sesiune de autografe și o lectură publică, iar iubitorii de poezie sunt invitați duminică, 8 Aprilie, începând cu ora 12:30 la lansarea cărții “În burta grasă a peștelui de duminică” de Sorin Lucaci.

Nu vom uita nici de mămici, tătici si copii. Miercuri, 4 aprilie, începând cu ora 14:00, cu sprijinul artiștilor de la Creative Arts – Centrul de dezvoltare a Creativității – am pregătit pentru copii și părinti o mulțime de activități interesante menite să transpună florile primăverii pe pânză, pe hârtie și pe alte materiale neconvenționale.

Vă așteptăm, cu mic cu mare la AFI Palace Cotroceni, la Caravana BookLand!

BookLand vine acolo unde oamenii sunt deja. Nu-i cheama, ci ii urmeaza!


Despre BookLand:
Caravana Bookland:
Caravana Bookland este cel mai inedit târg mobil de carte, muzică, film și jocuri, aflat la a 2-a editie, prezent pe parcursul anului 2012 în 39 de orașe din țară, timp de 42 de săptămâni.

Conceptul Bookland este unul inovator, atât prin aria geografica de acoperire, cât și prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeași umbrelă. Booklanderii sunt așteptați cu porțile deschise și cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale și momente de excepție în principalele centre comerciale din România, precum și în cadrul librăriei on-line www.book-land.ro

Libraria online www.book-land.ro:
www.book-land.ro este un portal user-friendly, care se ambiţionează să devină în curând cea mai mare librarie online şi sa-şi obişnuiasca publicul cu oferte de nerefuzat. Libraria virtuală se dorește a fi locul unde sa regasesc sub aceeasi umbrela carti, muzica, film și jocuri ce se pot achiziționa non-stop, indiferent de orașul în care se află caravana.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.