Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Culoare pe bumbac @atelier incubator107

0

WORLD IS A PLAYGROUND

CE ?

Pictura pe textile.

Hainele pictate manual la fel de unice ca și tine. Îți poți exersa creativiatea, jucându-te cu pigmenți strălucitori. Vei afla cum trebuie să aplici culorile pe materialul textil, cum să repari greșelile și să fixezi corect vopseaua. Datorită pigmenților rezistenți la spălat, vei purta ceea ce te definește.

Vom realiza fluturi strălucitori pentru fete, galaxii și OZN-uri pentru băieți, restul sunt surprize.

CU CINE ?

Cu BUBBLES.

Bubbleshandmade este lumea în care prind viață tricourile prin pictura manuală, cu personaje de poveste, scări până la cer, zâne, curcubee și alte minunății. Tricourile pictate manual au apărut ca o joacă și doar astfel pot fi create.

http://bubbleshandmade.blogspot.com/

CU CE ?

Ia cu tine haine din bumbac (tricouri, fuste, geanta preferată) și copilul din tine. Ne vom juca și ne vom bucura de terapia oferită de pictură.  Noi vom aduce vopsea de calitate.

CÂND ?

Uită de grijile cotidiene și vino la atelierul organizat pe 2 august 2011 de la 19 la 21.

CUM ?

Înscrierea la atelier se face prin email la adresa incubator107@gmail.com – scrie-ne sincer de ce vrei să vii, spune-ne de unde ai aflat de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.
Donațiile tale ajută incubator107 să supravieţuiască, ne încurajează meşterul şi ne asigură culori intense. Pentru acest atelier, sugerăm o contribuție de 20 lei.

UNDE?

incubator107 @ Traian, nr. 107 – prin curtea interioară, sus la mandardă, Bucuresti

www.incubator107.com

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.