Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Critical thinking in antreprenoriat cu Radu Atanasiu

0

Începem anul în forță cu un nou meetup Tech Startup School în care vă invităm să vă antrenați gândirea critică pentru business, pentru a înțelege mai bine contextele în care luați deciziile, pe ce vă bazați, de ce funcționează sau nu anumite acțiuni etc.

O veți face alături de Radu Atanasiu (https://www.linkedin.com/in/radu-atansiu), care predă Critical Thinking for Business şi Managerial Decision-Making la Maastricht School of Management, la Entrepreneurship Academy, online, pe iversity.org, precum şi în workshopuri de executive education.

Radu este business angel şi a fondat DeBunavoie.ro – platforma de voluntariat.

Iată ce vă propune:

“Pe ce te bazezi?” Vom porni de la simpla întrebare a lui Ilie Moromete, întrebare care a devenit mai actuală ca oricând, și vom identifica într-un mod practic punctele slabe dintr-un plan de business. Călcâiul lui Ahile în majoritatea planurilor de business care eșuează sunt presupunerile geşite pe care managerii nici nu își dau seama că le fac. Ne vom antrena simțul detecției acestor presupuneri, mai ales în propriile planuri, într-o sesiune interactivă bazată pe studii de caz, dar și pe experiența participanților.

Agenda noastră:

18:30 – 18:45 – Înregistrare participanți
18:45 – 20:45 – Critical Thinking cu Radu Atanasiu
20:45 – 21:30 – Networking

Detalii aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.