Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Creative Writing Sundays

0

creative_sundays_curajos

După 3 ediții ale atelierului de scriere creativă „Rev de Pov”, Revista de Povestiri s-a gândit să aducă o completare mai accesibilă (fără preselecție) și mai relaxată (o întâlnire la două săptămâni, duminica), la îndemâna celor pe care îi mănâncă degetele să scrie ficțiune.

Întâlnirile vor începe în jur de 15 ianuarie 2014 și vor avea loc în Puzzle de la 17:00, o dată la două duminici. La fiecare ediție va fi invitat un scriitor, mereu altul, care în prima parte a evenimentului va vorbi despre scris, iar în a doua parte va da feedback pe maximum 30 de povestiri.

Locurile la Creative Writing Sundays  pot fi făcute și cadou, de aceea au fost lansate înainte de sărbători. Există 3 variante de a participa: pe un loc Prudent (spectator), pe un loc Curajos (cu trimitere de text pentru feedback) sau pe un loc Fanatic (loc rezervat la primele 5 întâlniri, cu trimitere de povestiri).

Participând la Creative Writing Sundays nu veți deveni mai creativi, s-ar putea ca mai degrabă să vă conștientizați greșelile (clișee, prețiozitate, probleme de structură, de personaj, etc) și să învățați să vă evaluați mai bine textele, așa încât să puteți crește. Feedback power. Iar dacă zace în voi un viitor câștigător de Nobel, n-au cum să-l rateze toți scriitorii invitați!

Mai multe detalii aici.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.