Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

COȘUL DE VERDEȚURI de la fermieri locali

2

LEGUME PROASPETE: Dat fiind contextul în care ne aflăm, ne-am mutat online, riscăm ca munca noastră să fie compromisă. Producem legume și verdețuri în localitatea Petrești din județul Dâmbovița și distribuim în această perioadă la domiciliul dumneavoastră COȘUL DE VERDEȚURI care include salată verde, spanac, ceapă verde, pătrunjel, mărar, usturoi verde, ridichii. Sunt singurele legume pe care le producem în această perioadă.

Legumele sunt recoltate dimineața și se pot folosi o întreagă săptămână. Plata se face în numerar la livrare. Pentru comenzi in localitatile limitrofe, livrarea se face a doua zi, in urma comenzii. Strângem comenzi pentru ziua de vineri cu livrare în București.

Detalii aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

2 comentarii

 1. avatar
  Asociatia Umanitara NOWERO Rupea on

  Buna ziua,
  Suntem din localitatea 505500 Rupea, Jud. Brasov, suntem interesati de cosuri de verdeturi
  va rugam sa ne comunicati care este comanda minima pentru a primi aceste cosuri si daca mai sunt alte costuri.
  Cu stima
  Karl Hellwig

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.