Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Copiii clădesc orașul ideal în cadrul târgului de activități extrașcolare de la Mega Mall

0

Târgul continuă și sâmbătă, 19 septembrie, cu demonstrații de balet ale școlilor Bucharest City Ballet și Happy Star

În acest weekend, târgul activităților extrașcolare îi așteaptă pe cei mici, la Mega Mall, cu o multitudine de surprize educaționale. Organizat sub egida campaniei „Respect Școala”, târgul este un eveniment dedicat părinților și școlarilor de toate vârstele, interesați de noi activități educative extrașcolare.

Curs-Micul-Arhitect-pentru-copii-Atelierele-ILBAH-Junior
Sâmbătă, 19 septembrie, la standul Atelierele ILBAH Junior se va organiza cursul ”Micul Arhitect”, în cadrul căruia copiii au ocazia să dea o mână de ajutor la realizarea machetei orașului ideal, așa cum și-l imaginează ei. Atelierul va fi susținut de către arhitecta Sorana Ionașcu care le va trezi curiozitatea celor mici prin lectii despre istoria arhitecturii, noțiuni legate de diferite tipologii de clădiri, evidențiând importanța prezenței spațiului verde în oras.

Pe lângă descoperirea arhitecturii și a potențialului ei, copiii se vor familiariza cu cele mai importante și relevante opere arhitecturale, clădiri din toată lumea, detalii care le va lărgi orizonturile și cultura generală. Prin intermediul acestor cursuri, copiii vor învăța să gândească logic și strategic, luând în calcul toate posibilitățile de rezolvare a unei probleme generale, lucru care le va fi extrem de util în viitor, indiferent dacă optează pentru domeniul arhitecturii sau nu.

Atelierul ”Micul Arhitect” se va desfășura între orele 11:00-17:00 iar accesul la curs este gratuit.

Tot sâmbătă, începând cu ora 17:30, două școli de balet, Bucharest City Ballet și Happy Star vor susține demonstrații de dans și balet pe scena târgului.

Târgul de activități extrașcolare poate fi vizitat, la nivelul 2 al Mega Mall, în timpul săptămânii, de la ora 17:00 la ora 21:00, și în weekend, între orele 11:00 și 20:00. Târgul va fi deschis până pe data de 20 septembrie iar intrarea este liberă.

Părinții și copiii vor putea găsi și ofertele educaționale ale celorlalți participanți: Baby Spa, Asociatia Manieres, Didactica Publishing House, Asociația Sportivă VOINȚA București 2015, Tactic Baschet Club, Cursevo, Help Autism, Cursuri-Inot.ro Club Sportiv Aqua Team, Kids in Business, iQWeLT, Happy Star, Gradinița și Școala Primară Just 4 Kids, Școala Metropolitană ARC și Grădinița Prikindel, Academia Fantastică, StudioKids, First Steps Kids și Euclid Before and After School.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe www.facebook.com/MegaMallBucuresti sau pe site-ul Mega Mall www.MegaMallBucuresti.ro.

Despre Mega Mall

Mega Mall este cel mai nou centru comercial inaugurat în România de fondul de investiții NEPI. În urma unei investiții de 165 de milioane de euro, noul mall găzduiește peste 220 de magazine și spații comerciale, ce acoperă toate categoriile de produse și servicii. Situat în apropierea Arenei Naționale, Mega Mall acoperă în total 230.000 metri pătrați, fiind centrul comercial cu cea mai mare suprafață construită din România. Printre premierele pe care le aduce Mega Mall în rândul centrelor comerciale din țară se numără sala de fitness WorldClass, dotată cu o piscină semiolimpică, prima sală Cinema City cu tehnologia 4DX, un concept nou de loc de joacă, adus de Gymboland, pentru copii de toate vârstele, precum și primul magazin Sport Vision din România.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.