Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Conferinta Societala Luni, 23 septembrie 2013 / Sala Dalles, Bucuresti

0

Conferinta Societala

Luni, 23 septembrie 2013

Sala Dalles, Bucuresti

 

Societal marcheaza un final, dar si un nou inceput! Invitam reprezentantii ONG-urilor sa ia parte la conferinta organizata luni, 23 septembrie, la Sala Dalles (Bd. Nicolae Balcescu, nr.3, Bucuresti). Vom face retrospectiva celor trei ani de proiect si, totodata, vom planifica participativ viitoarele actiuni ale retelei de Responsabilitate Sociala!

 Afis conferinta Societal, mic

In prima parte, vom analiza rezultatele proiectului cofinantat de POSDRU, care in intervalul 2010-2013 a sustinut elaborarea unei metodologii de management responsabil de proiect, testarea acesteia in cadrul unor proiecte pilot, precum si lansarea retelei de „manageri societali”.

In a doua parte, 120 de ONG-isti prezenti la eveniment vor elabora participativ, in cadrul unui atelier OST (Open Space Technology), un set de actiuni concrete pe care isi doresc sa le realizeze in cadrul retelei in urmatorul an.

La conferinta, Societal va prezenta principalul material realizat de echipa de experti – Ghidul de Responsabilitate Sociala – care analizeaza 36 de Indicatori din domenii de interventie: mediu, social, economic si buna guvernanta.

Agenda pe scurt a evenimentului:

09.00 – 10.00 Bufet de bun venit!

10.00 – 11.30 Societal se prezinta! Retrospectiva celor trei ani de proiect!

11:30 – 13:00  Laboratorul proiectelorde Responsabilitate Sociala

13.00 – 14.30 Masa de pranz

14:30 – 17:00  Rețeaua Societal – metoda OST pentru planificarea participativa a proiectelor de viitor

17:00 – 17:30  Pauza de cafea

17:30 – 18:30  Concluzii – prezentarea ideilor de proiecte

18:30 – 20:00 Cina

Puteti consulta Agenda detaliata!

COSTURI:

Costurile pentru transport, masa si cazare sunt acoperite de Societal pentru reprezentantii organizatiilor neguvernamentale (ONG).

INSCRIERE:

Trimite-ne o solicitare de inscriere (denumire ONG, date de contact) pe adresa contact@societal.ro pana la data de 16 septembrie 2013!

…………………………….…………………………….………………….…………………………………….

Societal (sau Competente si instrumente pentru adoptarea responsabilitatii sociale si de mediu în cadrul organizatiilor societatii civile”) este un proiect realizat de Asociatia REPER21, in parteneriat cu ANPCDEFP si Asociatia CRIES, si este cofinantat de Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.