Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concert Kottarashky & The Rain Dogs powered by Balkanik Festival

0

Echipa Balkanik! Festival vă aşteaptă duminică, 8 mai 2016, la concertul trupei Kottarashky & The Rain Dogs.

Trupa fondată de arhitectul bulgar Nikola Gruev este una dintre favoritele publicului Balkanik Festival, numărând până acum 3 apariții pe scena festivalului. Kottarashky & The Rain Dogs au înregistrat 11 piese noi care ne poartă într-un cu totul alt univers de Balkan funk și Blues.

Kottarashky & The Rain Dogs
Piesele noi păstrează sunetul unic selectat din înregistrările culese din satele bulgărești, dar reușesc să scoată în evidență improvizațiile de clarinet și combinațiile de loop-uri tribale și drum & bass. Muzica lor etno-electronică unică și molipsitoare, încărcată de extaz și melancolie, deschide porțile către spații nedescoperite ale sunetelor balcanice.
Piesa lor Chetiri poate fi ascultată și în cel mai nou film al regizorului Cătălin Mitulescu — Dincolo de calea ferată.

Concertul de duminică va avea loc la Control Club din Bucureşti, începând cu ora 21.30. Biletele pot fi achiziționate online de pe eventbook.ro și direct la intrare.

După concertul Kottarashky & The Rain Dogs, atmosfera balcanică este completată de Karadeniz, care ne va aduce mostre de muzică etno-psihedelică turcească, disco-funk din Orientul mijlociu plus inserturi balcanice pentru sufletele sensibile, toate din glorioasa epocă analog.

Mixurile lui pot fi ascultate la acest link: http://tinyurl.com/jj2698u
Vezi aici cum a fost la Balkanik Festival 2015: https://www.youtube.com/watch?v=jWjd7m9n46s

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.