Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concert „De Dragoste… de Dragobete”

0

Primăria Municipiului București, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție, organizează în data de 24 februarie 2015, de la ora 20:00, în sala de spectacole Teatrelli (aflată în incinta sediului creart din Piața Alexandru Lahovari, nr. 7), evenimentul „De Dragoste… de Dragobete” dedicat sărbătorii românești de Dragobete.

Afis web „De Dragoste, de Dragobete”

 Aflat la prima ediţie, evenimentul este conceput ca o manifestare muzicală îmbinată cu momente de teatru, ce își dorește să aducă în prim plan arta noastra populară și să îi ofere considerația ce i se cuvine.

Data de 24 februarie  marchează începutul primăverii, renașterea naturii, a dragostei. Conform tradiției, fetele şi băieţii se întâlnesc în această zi pentru ca iubirea lor să dureze tot anul. Dragobete este și un zeu al bunei dispoziții, de aceea creart vă lansează invitația de a fi prezenți la un eveniment inedit: “De Dragoste…de Dragobete”, un spectacol de muzică populară, cu cele mai frumoase cântece de dragoste ale folclorului românesc.

În cadrul acestui eveniment vor participa  Orchestra Națională  „Valahia”, dirijor Marius Zorilă, cu Lavinia Goste, alături de Niculina Stoican, Petrică Mîțu Stoian și copii și tineri interpreți de muzică populară. După cum bine ne-a obișnuit, pe 24 februarie apariția scenică a dirijorului Marius Zorilă și a orchestrei sale se va transforma într-un act artistic memorabil, marcat de originalitate, spontaneitate și autenticitate.

Spectatorii se vor bucura, alături de prezentatorul Silviu Biriș, de un regal artistic de excepţie, într-un spectacol plin de emoție, sensibilitate și ritmuri românești.

Ne dorim ca acest  eveniment să devină o tradiţie creart și să ne fiți alături an de an pentru a valorifica împreună arta populară românească.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.