Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concert: Concert live JAZz – The Lady is a Champ, 1 martie, ora 19:30 @ceainăria GreenTea

0

Maximilian Muntean prezintă intr- o seara specială , de 1 Martie , “The lady is a Champ” , un spectacol care ne va plimba printre câteva din cele mai frumoase piese din American Songbook (popularizat, printre mulți alții, de soliști celebri cum ar fi Frank Sinatra, Dean Martin, Tony Bennett și Ella Fitzgerald).

Joi, 1 martie 2018, ora 19.30
Rezervari: 0749 090 202
Ceainaria GreenTea
Strada Dr. Burghelea 24, sector 2, Bucuresti
Suport artist : 25 lei

Maximilian Muntean este un interpret cu o bogată experiență în concerte susținute atât solo, cât și alături de colegii săi din trupele Merci Band și New Vegas Show. A avut apariții apreciate de public atât la Vocea României, cât și în Semifinalele Selecției Naționale Eurovision, unde a participat cu o piesă compusă de colegul său de trupa din New Vegas Show, Petru Călinescu.

A studiat pianul de la vârsta de 6 ani, apoi a făcut o trecere către interpretarea vocala de jazz și de muzică ușoara.

https://www.youtube.com/watch?v=Mx4OJfYlxp4
https://www.youtube.com/watch?v=AI8MX8db55k

Link Facebook: https://www.facebook.com/events/341337566375800/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.