Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concert caritabil pentru copiii de la Valea Plopului

0

În data de 20 decembrie, de la orele 19:00, Teatrul Arte dell’Anima vă invită la un concert caritabil pentru copiii de la Valea Plopului. Un număr de actori și cântăreți, printre care Andrei Ciopec, vor veni să ne încânte auzurile cu colinde nemuritoare de Crăciun.

Luna decembrie este luna cadourilor. Pentru mulți dintre noi, dulciurile și bucatele savuroase de pe masa de Crăciun sunt nelipsite. Însă, pentru o parte din copii, acest lucru este aproape imposibil de imaginat. Asociația Arte dell’Anima, fidelă crezului său, acela de a dărui arta sufletului către suflete, organizează în acest an un concert caritabil pentru copiii de la Valea Plopului, îngrijiți de Părintele Nicolae Tănase.

Să ne amintim și în această lună de cei cu care viața nu a fost atât de darnică și să le întindem o mână de ajutor. Din puținul nostru, să dăruim și altora. Căci, ce pentru noi e puțin, pentru ei înseamnă o mare bucurie.

Bucurați-vă! Bucurați-vă alături de noi, iar din preaplinul sufletului dăruiți și altora mai necăjiți. Orice gest și sumă contează!

Biletele sunt disponibile în rețeaua mySTAGE aici: https://www.mystage.ro/spectacole/colindam-pentru-copiii-de-la-valea-plopului-1492/

Toate încasările vor fi donate către această cauză.

Vă așteptăm!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.