Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concert caritabil Les Elephants Bizarres, Moebius, Velosonics şi Gojira. Afterparty: CooL aE

0

Vineri, 15 noiembrie, începând cu ora 21.00, în Club Fabrica din București, va avea loc un concert caritabil în cadrul căruia vor urca pe scenă formațiile Les Elephants Bizarres, Moebius și Velosonics, precum și Gojira și DJ CooLaE.

Evenimentul este organizat de către Asociația Europeană Tineri pentru Viitor, ce dorește ca din banii strânși din vânzarea biletelor să achiziționeze haine pentru copiii aflați în grija Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului a Sectorului 2.

Asociația Europeană Tineri pentru Viitor a fost fondată în luna iulie 2013 la propunerea președinților de comisii din Parlamentul Local al Tinerilor Sector 2. În prezent, asociația este alcătuită din 20 de membri activi, cărora li se vor alătura și alți tineri dornici să se implice în diferite acțiuni caritabile, tineri care visează la o Românie frumoasă, mai ales din punct de vedere moral și cultural.

Concertul caritabil din Club Fabrica este prima acțiune a Asociației Europene Tineri pentru Viitor, care dorește să vină în ajutorul copiilor cu o situație materială mai puțin favorabilă.

poster concert caritabil

—-

Club Fabrica

Strada 11 Iunie, nr.50

Preț bilet: 10 lei

Asociatia Europeana Tineri pentru Viitor: https://www.facebook.com/AsociatiaEuropeanaTineriPentruViitor

Les Elephants Bizarres: https://www.facebook.com/leselephantsbizarres

http://www.youtube.com/watch?v=SPZQp1gYqQ8

Velosonics: https://www.facebook.com/Velosonics

http://www.youtube.com/watch?v=IaISs6zMo3M

Moebius: https://www.facebook.com/moebius.ro

http://www.youtube.com/watch?v=GBbrN-AgNPc

Gojira: https://www.facebook.com/Gojira.Official

http://www.youtube.com/watch?v=ALkhUbzRImU

CooL aE: http://www.mixcloud.com/CoolAE/

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.