Concert Caritabil Colectiv: Eroica de Beethoven (Dirijor: Tiberiu Soare)

0

La un an dupa tragedia din Club Colectiv, ne mobilizam din nou impreuna cu prietenii nostri de la Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti si organizam un nou concert caritabil in beneficiul supravietuitorilor incendiului din Club Colectiv.

unnamed

Concertul va avea loc miercuri, 2 noiembrie, de la ora 18.30, la Universitatea Nationala de Muzica, Sala Enescu. Ne vom reintalni atunci cu dirijorul Tiberiu Soare si cu inimosii muzicieni de la Symphactory Orchestra, care au venit cu initiativa de a ajuta, prin muzica, tinerii care au avut de suferit in incendiu, pentru a-si continua tratamentele necesare si costisitoare.

La concert, orchestra va interpreta Simfonia a III-a, Eroica, de Ludwig van Beethoven. Va invitam sa va bucurati de aceasta muzica extraordinara si sa va alaturati initiativei noastre si a muzicienilor.

Donatia minima recomandata este de 50 de lei / persoana. Astfel putem ajunge la o suma semnificativa, care sa-i ajute cu adevarat pe tinerii care inca se confrunta cu urmarile accidentului. Fondurile stranse sunt acordate in totalitate acestor tineri, implicarea noastra si a tuturor muzicienilor fiind pro bono.

Donatiile se vor depune, inainte de inceperea concertului, in urna transparenta, sigilata, ce va fi preluata de reprezentantii Fundatiei Estuar. Fundatia Estuar este una dintre organizatiile care se ocupa de cazul Colectiv.

Accesul in sala se va face in ordinea sosirii, in limita locurilor disponibile. Pentru a putea gestiona locurile la acest concert (nr. maxim de participanti), va rugam sa va inscrieti pe adresa contact@victoriei.ro

Data: 2 noiembrie, ora 18:30
Loc: Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti (Sala Enescu)
Donatie minima recomandata: 50 lei

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.