Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concert @ Alandala: Aud band – Exotic esraj Balcan Flair

0

Duminică, 15 Februarie, ora 20:00 în Alandala  ascultăm trio-ul Aud band – Exotic esraj Balcan Flair.

Suport artişti: 15 lei

Rezervari: 0720 326 925 / 0740 471 901 sau la alandala.cafe@gmail.com

FB event: https://www.facebook.com/events/796188357136158/

Aud band – Exotic esraj Balcan Flair

Compoziţii, voce, chitară – Laurenţiu Gondiu

Esraj – Rodica Gondiu

Flaut – Augustin Creznaru

Aud band creeaza o sonoritate inedită cu un repertoriu propriu variat ca stilistică: muzică de film, chill out, jazz, etno rock, folk, teatru de revistă.

„Avem un repertoriu din compoziţii proprii, divers ca genuri muzicale dar care au un story şi o legatură între ele bine gândită. Acest proiect a pornit ca formaţie de studiou pentru muzica de film şi teatru, în timp am dat concerte live în diferite formule în ţară şi peste hotarele ei. Formula de trio crează o sonoritate inedită atât datorită aranjamentelor cât şi exotismului pe care o da esrajul (unic pe scena romanească).”

15.02 - Concert Aud band – Exotic esraj Balcan Flair

Laurenţiu Gondiu
Compozitor născut în Chişinau, având ca reper celebra şcoală rusă de orchestraţie este deţinator a mai multor premii pentru lucrări simfonice, partituri şi orchestraţii care s-au cântat în ţări europene.

Augustin Creznaru, artist instrumentist-flaut
Înca din studenţie a răspuns provocărilor colaborând cu orchestre din ţara. Activează de peste 15 ani în orchestra Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian” alături de care a susţinut numeroase turnee în ţara şi în străinătate. A susţinut concerte de muzică clasică alături de formaţii în formulă mare/ mică (duo, trio, cvartet, cvinctet, octet).

Rodica Gondiu
A adaptat într-o manieră proprie un instrument indian muzicii europene. Unic pe scena romanească, esrajul, cu un colorit psihidelic şi reverb natural, a fost binevenit atât în muzica de film cât şi teatru. S-a bucurat de succes în serialul „17 sau o poveste pentru destin”.
Listen:
https://www.youtube.com/watch?v=W5bJJnysun0 –  Bolero by Laurentiu Gondiu

https://soundcloud.com/nessaymash/fagure-aud-band

Alandala Cafe – Str. Aurel Vlaicu 70

Pentru a ajunge la Alandala, de la Piaţa Romană o luaţi pe Bvd Dacia şi după Institutul Francez faceţi stânga pe Str Aurel Vlaicu.  Casa se află pe partea dreaptă a drumului la numarul 70 şi o veţi recunoaşte după poarta colorată Alandala. https://www.facebook.com/AlandalaCafe

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.