Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concert acustic, teatru si buna dispozitie @ Teatrelli

0

Săptămâna aceasta la Teatrelli

Săptămâna aceasta vă invităm la Teatrelli pentru a ne bucura împreună de un regal teatral („Quartet”), de comedii irezistibile de la prima până la ultima replică („Hotel California” și „Trași la xerox”) și, nu în ultimul rând, de un concert acustic ce ne va purta în atmosfera și poveştile temelor muzicale ce aparțin anilor ‘20, ’30 şi până astăzi, din care nu lipsesc și piesele proprii, cele mai noi gânduri-sonore ale lui A. G. Weinberger („Gringo de România 3”).

Cum vremea de afară nu ne mai permite să ne bucurăm de o ieșire în aer liber la o terasă, Teatrelli vă invită înainte de spectacole, începând cu ora 19:00, într-un spațiu intim, primitor si elegant, amenajat cu mult bun gust, pentru a savura o cafea delicioasă, un pahar cu vin sau un cocktail, alături de un platou cu brânzeturi, prosciutto melone sau deserturi inedite.

Luni, 17 noiembrie, de la ora 20:00, ne dăm întâlnire la „Hotel California” cu nume sonore ale teatrului românesc: Carmen Tănase, Radu Gabriel, Tania Filip, Maria Radu și Mircea Constantinescu. Acțiunea din  „Hotel California” se petrece în aceeași cameră de hotel din California, principala temă fiind comunicarea dintre cupluri și conflictele ce apar între acestea. Regia și scenografia îi aparțin regizorului Gelu Colceag, care se află la prima montare pentru scena noastră.

În prima parte, Diana, o mare actriță britanică, este nominalizată pentru prima dată la Premiile Oscar, fapt ce ar putea să-i salveze cariera, dar și mariajul cu Sydney, un anticar  din Londra. A doua parte îi prezintă pe Norma și Roy, doi părinți nerăbdători să-și căsătorească fata. Mireasa se hotărăște ca fix în ziua marelui eveniment să se lase copleșită de emoții, blocându-se în baia camerei de hotel. Discuții, nervi întinși la maxim, reproșuri și lacrimi când de bucurie când de tristețe, împletite cu mult umor. Ultima parte aparține unui alt cuplu cu   „probleme” cel format din Bill și soția acestuia, Bety, care împreună cu prietenii lor, Tom și Tina, se află într-o vacanță mult visată. Concediul devine, însă, unul de coșmar când, în urma unui meci de tenis la dublu, Bety suferă o entorsă, de aici începând toate necazurile personajelor noastre.

Seara de marți, 18 noiembrie 2014, aduce din nou pe scena „Teatrelli: theatre, music and more”, de la ora 20:00, un artist de mare valoare, pe A. G. WEINBEGER, în concertul său „Gringo de România 3”. A.G.Weinberger este incontestabil cea mai puternică şi mai complexă personalitate a blues-ului din România, singurul chitarist român de blues selectat pentru nominalizare la șapte categorii la Premiile Grammy în 2006, fiind supranumit „THE TRANSYLVANIAN GUITAR MAN”.

Anul acesta, concertele sale poartă titlul generic “Gringo de România”, iar piesele aduse în fața publicului stau sub semnul celor de colecţie, rar auzite, o selecţie unică de bijuterii muzicale, pe care, în Romania, doar AG Weinberger le cântă.

Toți cei care nu au avut încă șansa de a fi părtașii unei destăinuiri muzicale de forță și expresie artistică de înaltă clasă, au acum ocazia de a-l vedea pe AG Weinberger într-un recital de excepție, urmându-l în călătoria lui „GRINGO DE ROMÂNIA”. AG Weinberger nu doar reinventează şi recreează muzica, ci o sintetizează aproape visceral în propria sa cromatica sonoră, de fiecare dată altfel şi cu alt evantai de piese.

Sâmbătă, 22 noiembrie, de la ora 20:00, patru mari actori își unesc forțele într-un spectacol emoționant, „Quartet”. Prima producție Teatrelli este un adevărat elogiu adus ARTISTULUI, a cărui bucurie de a „ARDE” în fața publicului de oriunde rămâne nealterată de-a lungul timpului.

Costel Constantin, Adela Mărculescu, Damian Crâșmaru și Florina Cercel, sub bagheta regizorală a „neastâmpăratului” Dan Tudor, reușesc împreună să sublinieze efortul de a susține „un ultim concert” – de ziua lui Verdi – în fața spectatorilor, de data asta de la azilul de bătrâni în care sunt obligați să-și petreacă anii din urmă ai vieții patru foști artiști de operă care au format cândva un renumit Quartet.

Pe 23 noiembrie, de la ora 20:00, vă așteptăm să petrecem o seară presărată cu umor de calitate,  bucurându-ne de spectacolul „Trași la xerox”. „Trași la xerox” este o comedie debordantă în care cunoscutul regizor-actor Dan Tudor face din nou echipă cu doi importanți actori de comedie (Afrodita Androne, Ovidiu Cuncea) prezenți în multe din montările sale de la Teatrul Metropolis, Teatrul Național, Teatrul de Comedie…

De data aceasta, Dan Tudor interpretează, în stilul său inimitabil, un personaj absolut cuceritor, un tractorist care… vrea să devină actor și care este prins în hățisul artei cinematografice! Șocant de comic, spectacolul prezintă modul disperat în care un regizor de film “ajutat“ de propria secretară încearcă să transforme un om simplu în actor profesionist. Lucrurile scapă de sub control, când “băiatul de la țară“, ales pentru a interpreta rolul principal în film, are păreri juste despre logica scenariului.

Biletele pot fi achiziționate la sediul creart din București, Piața Alexandru Lahovari, Nr. 7 (Tel: 0735 560 692) sau prin rețeaua de bilete Eventim.

Partenerii media ai sălii Teatrelli sunt: 24FUN, Radio România Cultural, Radio România Muzical, Eventim, Calendar evenimente, Modernism, Big City Life, Zile și Nopți, PR Wave, Ziarul Metropolis, Online Gallery, Feeder, În Festival, TV City, IQool, Orașul Meu, România Pozitivă, Art Act Magazine și Bucharest Herald.

Gringo-3-mic Hotel-California-Gelu-Colceag quartet2-MAI-mic-1 xerox-mic

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.