Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Comunitatea culturală din România are acum o voce: art7

0

Începând cu 4 mai 2016, platforma culturală art7 devine vocea comunității creative din București și nu numai. art7 este o mișcare pentru excelență creativă, un brand cultural care apasă butonul de ON, de ENTER, de PLAY, de READ și de THINK.

art7.fm v1

O agendă, o revistă, și mai ales, un radio cultural, art7 Radio. Mulţi oameni implicaţi, din zone diverse, cu perspective pestriţe. Expertiză jurnalistică, artistică și curatorială, precum și o abordare unică a problematicii culturale. Un feed inspiraţional pe art7.fm, și cu importuri, însă mai des cu descoperiri locale. Radio cu muzică din toate colţurile și emisiuni culturale. Dar şi o revistă pe care încă o pregătim, o schiţăm cu atenţie.

„Într-un București în continuă schimbare culturală, în care arta și cultura sunt din ce în ce mai prezente în viața oamenilor, într-un București în care se creează și se dezvoltă comunități de artiști, hub-uri de creatori cu profesii diferite, dar scopuri comune, nu a existat, cu adevărat, o „voce” a acestora în mediul radiofonic, și nu numai”, declară Ioana Voloacă, inițiatoarea proiectului.

O serie de concerte acustice cu nume sonore ale scenei muzicale, pe scena Teatrelli a creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție, va duce proiectul și live, în dialog direct cu publicul. art7 sessions@creart va fi mai mult decât un concert, va fi un spectacol, de fiecare dată cu alți actori, dar în același cadru nonconformist.

Platforma culturală art7 va oferi o abordare unică a problematicii culturale din România și din străinătate, aducând împreună o echipă formată din oameni de cuvinte și imagini, profesioniști de radio, artiști, arhitecți, designeri, curatori, strategi. Ioana Voloacă. Dan Pleșa. Maurice Munteanu. Marius Chivu. Electric Brother. Adina Zorzini. Cristian Busuioc. Silviu Dancu. Eugen Ciurtin. Diana Mainescu. Dan Andrei. Lucian Dobrovicescu. Luminița Bondrea. Silviu Șerban. Maria Duda. Mihai Tița. Amalia Dobre. Ioana Găinușă. Anca Pavel. Ei sunt art7.

Vă invităm pe site-ul art7.fm sau să ne contactați la: noi@art7.fm și 0746 100 005.

Rezultatul unui parteneriat benefic pentru spațiul cultural, platforma art7 este un concept dezvoltat împreună cu Centrul de Creație, Artă și Tradiție – creart, serviciu public de cultură aflat în subordinea Primăriei Municipiului București, ce are misiunea de a răspunde nevoilor culturale ale comunității locale prin dezvoltarea unor proiecte ce promovează valori culturale românești: festivaluri naționale și internaționale, ateliere de creație, expoziții, târguri, competiții, dar și prin schimburi culturale, artistice, profesionale și metodologice cu instituții similare din țară și din străinătate. creart facilitează accesul publicului la programe ce vizează o latură educativ-formativă, stimulând creativitatea în toate genurile culturale: literatură, muzică, artă populară, plastică, foto și cinematografică.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.