Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Codette Celebration Day, 10 martie 2018 @ TechHub București

0

Comunitatea Codette anunță cea de-a doua ediție a conferinței Codette Celebration Day.

Acest eveniment de o zi își propune să scoată în evidență lucrurile remarcabile pe care ce le fac oamenii în zona IT și nu numai, începând de la proiecte tehnice cu vechime, la proiecte ce țin de dezvoltarea personală și chiar ce se întâmplă pe parcursul dezvoltării unui proiect. În zona de Booths, participanții pot afla ce direcții de carieră le sunt potrivite în funcție de experiența lor, tips & tricks pentru interviuri și sfaturi pentru pașii pe care ar putea să îi urmeze.


Prima ediție a conferinței a avut loc anul trecut, depășind așteptările organizatorilor. 120 de participanți au fost prezenți pe durata întregii zile, interacționând și urmărind cu entuziasm programul.  În urma succesului ediției anterioare, Codette Celebration Day revine cu o agendă și mai diversă.  Printre speakeri se numără Raluca Radu (Country Manager ANSWEAR.ro și Co-Organizator GPeC – cel mai important eveniment de e-commerce din România) și Ciprian Borodescu (Co-fondator & CEO Appticles, Co-organizator BucharestJS). În plus, ziua se va încheia cu un panel pe antreprenoriat cu tematica “Cum să pornești și să gestionezi un start-up tech?” în cadrul căruia vor participa nume interesante precum: Irina Scarlat (Lead Marketing Manager la Uber), Ioana Frincu (COO KrowdMentor, COO Under Development Office) și Mihai Cosmin Rotaru (Clever Taxi).

Pe 10 martie, ai ocazia să întâlnești oameni pasionați și să interacționezi cu antreprenori și lideri ai comunității tech din București. Este un eveniment ce te poate încărca cu energie cât pentru un an. Acest eveniment este organizat în cinstea Anitei Borg, o femeie pasionată de IT&C care a schimbat cursul istoriei prin proiectele ei de implicare a mai multor femei în domeniu.  Pentru Codette, este și un moment prielnic pentru aniversarea celor doi ani de existență a comunității – doi ani plini de evenimente dedicate fetelor și femeilor pasionate de zona IT&C, promovarea diversității, educație și dezvoltare personală.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.