Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Clubul Rotaract Triumph Bucureşti şi comunitatea „Citesc, deci sunt sexy” te provoacă să schimbi superficialul pe cultural

2

Clubul Rotaract Triumph București și comunitatea „Citesc, deci sunt sexy” te provoacă sâmbătă, 19 ianuarie, să schimbi superficialul pe cultural!

 Vino la Readers Cafe între orele 12:00 – 18:00 să îți alegi o carte pe care noi ți-o vom da în schimbul unor haine!

 Hainele vor fi donate copiilor și adolescenților cu dizabilități sprijiniți de asociația „Deschide Inima”.

Urmărește-ne pe pagina de Facebook Rotaract Triumph!

 jos textila

„Jos Textila, intoarce fila” este un proiect Rotaract Triumph Bucuresti alaturi de comunitatea „Citesc, deci sunt sexy!” prin care se urmareste promovarea lecturii printr-un mod neconventional, spargerea stereotipurilor negative de tip „cititor-tocilar” si inlocuirea acestora cu tiparul cititorului cool.

Evenimentul se va desfasura sub forma unui targ unde oamenii vor avea ocazia sa doneze haine in schimbul unei carti.

 

Targul se bazeaza pe conceptul de a schimba un lucru superficial pe unul cu valoare culturala, astfel incat tinerii sa ajunga sa prioritizeze si sa aprecieze mai mult valoarea cititului.

Hainele stranse in cadrul evenimentului vor fi donate asociatiei „Deschide inima” cu scopul de a ajuta copii si adolescenti cu dizabilitati .

Va asteptam sambata, 19 ianuarie intre orele 10:00 – 18:00 la Readers Café (Blvd. Iancu de Hunedoara, nr. 56-60, Metropolis Center, parter) pentru a „materializa”  o noua fila de poveste!

Va invitam sa ne urmariti pe pagina de Facebook Rotaract Triumph Bucuresti!

Rotaract Triumph Bucuresti citesc deci sunt sexy1

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro