Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cine Grand continuă să facă fapte bune!

0

Cu ocazia săptămânii „Școala Altfel”, Cine Grand Titan a invitat la film 25 de elevi de la Școala Profesională Specială nr. 3 din București, pentru a trăi o experiență cinematografică educativă și distractivă. Astfel, brandul continuă seria de evenimente din cadrul campaniei „Cine Grand face fapte bune”, lansată în Botoșani.

Logo Cine Grand

Invitații speciali ai Cine Grand Titan, cu vârste cuprinse între 12-15 ani, au urmărit în mod gratuit filmul Crăiasa Zăpezii 2 în format 3D. Pentru că susține dezvoltarea armonioasă a tinerilor și crede în rolul educativ al filmelor, Cine Grand a dorit să le ofere două ore de poveste elevilor de la Școala Profesională Specială nr. 3, o unitate de învățământ adaptată pentru elevii cu nevoie speciale. Astfel, Cine Grand continuă să facă fapte bune pentru copiii pentru care vizionarea unui film în sala de cinema este o experiență inedită.

Acesta este al doilea an în care Cine Grand Titan participă la programul „Scoala Altfel – Să știi mai multe, să fii mai bun!”, pregătind un program de filme dedicat copiilor. Lanțul de cinematografe își dorește, astfel, să fie un partener de încredere al școlilor și unităților de învățământ din București și să contribuie la dezvoltarea tinerilor printr-o educație alternativă. Programul „Școala Altfel” este dedicat școlarilor și preșcolarilor și are loc în intervalul 18 – 22 aprilie. Mai multe detalii despre programul special pregătit de Cine Grand Titan pentru această ocazie puteți găsi pe www.cinegrand.ro


Despre Cine Grand

Cine Grand este parte a lanțului internațional Cine Grand Network, rețea fondată de un grup de profesioniști cu zeci de ani experiență în domeniile administrației și proiecției cinematografice. Pe lângă locațiile recent deschise în România și Bulgaria, compania are cinematografe și în China, India sau Statele Unite. Totodată, compania este în curs de a-şi consolida prezenţa pe pieţele din India, Bulgaria, România, China, America de Sud şi America de Nord.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.