Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Chimopar: Urban Art Archives

0

Chimopar: Urban Art Archives

31 iulie – 04 august

2016

Chimopar: Urban Art Archives

# Expoziție foto Chimopar
# Proiecție de film: Style Wars (’83)

Poster_UrbanArchives_Chimopar_Locatie-01FINAL
Duminică, 31 iulie, deschidem Biblioteca Urban Collectors pentru:

# 18:00 Expoziție foto Chimopar
Chimopar este o fostă fabrică producătoare de substanțe chimice, care a devenit în ultimii zece ani cea mai mare galerie urbană din București. Expoziția foto documentează peste 150 de lucrări de artă urbană de la Chimopar.
Fotografiile au fost realizate de echipa Urban Collectors.

# 21:00 Style Wars (’83)
‘A documentary that exposes the rich growing subculture of hip-hop that was developing in New York City in the late ’70s and early ’80s, specifically focusing on graffiti art and breakdancing.’ (imdb.com)
Regie: Tony Silver
Trailer: youtube.com/watch?v=sR9qdaMKl6c

# O noua colecție de stickers Urban Collectors
# Intrare liberă.
# Bere din partea casei, oferita de Grolsch

Cum ajungeți la noi:
# Locație: Biblioteca Urban Collectors, Str 11 Iunie, Bloc nr 35, etaj 1, ap 3, interfon 103 (în zona parcul Carol, Bucuresti)

Expoziția Chimopar: Urban Art Archives este găzduită de Biblioteca Urban Collectors în perioada 31 iulie – 04 august. Ne puteți vizita în zilele de luni, marți si joi, în intervalul obișnuit al bibliotecii: 16:00 – 20:00.

Expoziția Chimopar: Urban Art Archives anunță începutul proiectului Make a Mark și redeschiderea Bibliotecii Urban Collectors. Timp de 13 luni, spațiul Urban Collectors va găzdui: proiecții de filme, seri de desenat, sketch exchanges, expoziții și workshopuri de street art și graffiti.

Make a Mark face parte din Urban Collectors – Urban Collectors este o platformă interactivă de graffiti & street art ce vizează: facilitarea unui spațiu de dialog deschis între street art și comunitate; crearea de oportunități pentru street artiști și creșterea vizibilității acestora; organizarea de workshopuri, festivaluri cu și despre street art, producția de cărți, publicații periodice, documentare audio-video și cercetări despre mișcarea de street art & graffiti.
https://www.facebook.com/urbancollectors
Proiectul Make a Mark este coordonat de echipa Urban Collectors în parteneriat cu Fundația Parada și co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.