Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CharityGift.ro: „Prima noastra livrare pe bicicleta!”

0

Nu cu mult timp in urma, CharityGift.ro lansa un apel mai putin obisnuit (cel putin la noi in tara) catre membrii tagmei privilegiate a biciclistilor, oameni activi, prieteni la catarama cu mediul, cunoscatori experimentati ai rutelor ocolitoare, neinfricati in trecerea lor prin jungla urbana.

Le propuneam sa-si puna entuziasmul si energia cinetica in slujba cauzelor sustinute de CharityGift.ro, in speranta ca vom putea pune bazele unui mod de livrare care sa reflecte viziunea magazinului nostru – altfel spus, nu voiam ca taxele de transport sa eclipseze donatia sau chiar sa o puna sub semnul intrebarii.

Linia de start

Iar de azi nici nu mai trebuie sa ne facem asemenea griji! Pentru ca azi, 28 iulie 2010 (data incercuita cu rosu in jurnalul CharityGift.ro), a avut loc prima noastra livrare pe bicicleta! Startul istoricei curse a fost dat chiar la sediul CHG, de unde mesagerul voluntar a preluat pretiosul colet si a verificat coordonatele destinatiei spre care trebuia sa pedaleze.

La celalalt capat al traseului: surpriza! Viitoarea posesoare a comorilor din colet era nimeni alta decat cea care ne-a inspirat ideea modului de livrare eco si flexibil, una dintre clientele fidele ale CharityGift.ro.

Cursa a inceput!

Bineinteles, acesta este doar inceputul, primul exemplu dintr-o serie de actiuni pe care speram sa le integram in mecanismul cotidian de functionare a CharityGift.ro. Daca vrei sa faci parte din acest proiect in plina constituire si daca ti-ar placea sa fii eroul unei povesti precum cea de azi, nu ezita sa ne contactezi: trimite un mail la tea.vasilescu@charitygift.ro sau suna la 0726.184.858!

Ana-Maria Tanasescu, voluntar Bucuresti

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.