Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Centrul Cultural Media Radio România vă dă întâlnire în aer liber la BUCHAREST MUSIC FILM FESTIVAL!

0

 În calitate de partener tradiţional al BUCHAREST MUSIC FILM FESTIVAL, vă aşteptăm, în perioada 19 -28 iunie, în Piaţa George Enescu, să ne vedem şi să ne ascultăm de această dată… reciproc!

Centrul Cultural Media Radio România îşi prezintă produsele, posturile Radio România Cultural şi Radio România Muzical şi invită publicul la două spectacole de cea mai bună calitate cu două dintre formaţiile sale muzicale: Big Band-ul Radio şi Orchestra Naţională Radio.

20140620_BMFF_foto_SToma_IMG_0545

Sâmbătă, 20 iunie, de la ora 20:00, Big Band-ul Radio promite o seară cu ritm, melodie, improvizaţie şi invitaţi de excepţie: Monica Anghel, Luminiţa Anghel, Nico. Dirijor: Ionel Tudor.

În lumea fascinantului Amadeus ne va purta Orchestra Naţională Radio condusă de tînărul dirijor Gabriel Bebeşelea, care va interpreta vineri, 26 iunie, de la ora 20.00:  Uvertura operei „Răpirea din Serai”, Simfonia nr. 25 in sol minor, Simfonia nr. 40 in sol minor de Mozart, piese devenite şi mai populare după includerea lor pe coloana sonoră a filmului Amadeus de Milos Forman.

Editura Casa Radio va prezenta publicului cele mai noi şi interesante apariţii ale sale, printre care albume cu două dintre orchestrele înscrise în programul muzical al festivalului.

Noul album semnat de Orchestra Naţională Radio dirijată de Tiberiu Soare cu o creaţie emblematică pentru repertoriul orchestral ceaikovskian, Simfonia „Manfred”, op.58, se va putea achiziţiona la standul Radio România chiar înainte de lansarea oficială ce va avea loc vineri, 26 iunie 2015, ora 17,30, la librăria Humanitas Kretzulescu. Multe alte CD-uri mai noi sau mai vechi ale Orchestrei Naţionale Radio, dar şi ale soliştilor concertişti ai acesteia vor putea fi achiziţionate în acelaşi context

Încă de la deschiderea festivalului, la stand se va găsi şi CD-ul intitulat chiar  Orchestra Română de Tineret, ce cuprinde o selecție relevantă din repertoriul românesc pentru orchestră mare semnat de George Enescu, Theodor Rogalski, Constantin Silvestri, Ion Dumitrescu, Béla Bartók sau Grigoraş Dinicu, sub bagheta dirijorului Cristian Mandeal.

Cu aceeaşi ocazie, cei mai mici ascultători vor face cunoştinţă cu un nou erou care se adaugă binecunoscuţilor Superman, Batman, Spiderman. El este Ţugulea! Apărută proaspăt  în Colecţia „Radio-Prichindel” (seria BD+CD), povestea lui Ţugulea a fost pusă în benzi desenate de către artistul Alexandru Ciubotariu. Mai multe detalii pe www.edituracasaradio.ro.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.