Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cel mai mare provider din domeniul educaţiei media din lume, deschide cea mai modernă facultate în Bucureşti!

0

Aprilie 2011: Institutul SAE a anunţat că de azi îşi continuă planul de extindere a reţelei deja impresionante de campusuri universitare şi în România, cu oraşul Bucureşti, care în curând se va alătura celor 57 de oraşe cheie în care Institutul SAE operează în prezent, incluzând Londra, New York, Berlin, Munchen, Paris, Milan, Istanbul, Madrid, Atena, Sidnei, Dubai,Los Angeles şi Singapore.

Deschiderea SAE Bucureşti va îmbogăţii experienţa impresionantă a  celor  35 de ani în industria educaţiei internaţionale media cu acoperire în 26 de ţări, poziţionând Bucureştiul ca şi centru regional pentru renumita educaţie digitală şi new media în domeniile Audio Engineering, Film making, Multimedia & Web development, Games Design and Develoment, Digital Journalism şi 3D Digital Animation.

Noul campus va dispune de cele mai moderne echipamente şi facilităţi, un curriculum contemporan şi practic de predare şi lectori experimentaţi ai industriei în domeniu, care intenţionează să ofere studenţilor din România şi vecinătăţi un standard la nivel mondial în domeniul creativităţii media.

SAE îşi propune să ofere ceritificate, diplome, masterate şi doctorate (doctoratele vor fi acreditate de Universitatea Middlesex din Londra) încrucişând patru sisteme de curs prin intermediul cărora şcoala va funcţiona la capacitate maximă.

Romy Hawatt – Senior Executive al grupului SAE a declarat: “ Lumea educaţiei media se micşorează şi se extinde în acelaşi timp. Se micşorează prin felul în care distanţele geografice se restrâng şi se extinde prin virtutea numărului vast al ţintelor demografice şi geografice, audienţei şi teritoriilor care acum pot fi atinse într-o secundă.

Va fi astfel de neconceput ca cineva să subestimeze efectul profund pe care noua revoluţie a educaţiei media îl are şi va continua să-l aibe în infiltrarea adâncă şi extinsă în comunităţi locale şi globale la orice nivel”.

Hawatt a mai adăugat: “România, cu populaţia sa tânără şi talentată, trebuie să facă un pas înainte, hotărâror, în studiul şi aprofundarea limbajului educaţiei media, să inţeleagă cum să conecteze audienţa prin inţelegerea sinergiilor existente între diferitele nivele de piaţă şi segmente, să finiseze în mod rafinat aptitudinile din conţinutul creativ şi să-si ceară dreptul asupra  bucăţii lor din această imensă prăjitură de media şi comunicare, nu numai pe plan local, dar şi internaţional”.

 

Lansarea oficială a SAE România a avut loc în timpul festivalului Musikmesse 2011 din Frankfurt, Germania, care s-a desfăşurat în perioada 6 – 9 aprilie, iar deschiderea oficială este programată pentru toamna 2011, pentru a coincide cu începerea anului universitar.

 

“A existat o incredibilă creştere în industria multimedia în această regiune, iar cerinţele de cursuri de înaltă calitate în domeniul educaţiei  media, ca cele pe care le oferă SAE, sunt clar în ascensiune. Suntem entuziasmaţi să aducem Institutul SAE în Romănia pentru prima dată şi aşteptăm cu nerăbdare să-i primim pe noii noştrii studenţi”, a adugat Mircea Kiraly, General Manager SAE Bucuresti şi Senior Executive, Full Production S.R.L.

—————————-

 

Despre Institutul SAE

Institutul SAE este cea mai mare instiuţie de învăţământ superior particulară din lume în domeniul Audio Production, Film Production, Interactive Animation şi Applied Multimedia, oferind cursuri practice de specializare cât şi programe de cursuri academice în 56 de şcoli în 25 de ţări.

Institutul SAE a fost înfiinţat ca şi “Şcoala de Inginerie Audio” (SAE) în octombrie 1976 de către inginerul/producător Tom Misner, care a dezvoltat primul curiculum de practică si teorie combinată în domeniul ingineriei de sunet din lume.

Sistemul unic de învăţământ al SAE rămâne singurul de acest fel în lume şi s-a dezvoltat permanent oferind programe în diferite domenii, cum ar fi cel de filmmaking, multimedia şi alte domenii ale creativităţii media.

Pentru mai multe informaţii:

http://bucharest.sae.edu/en-gb/home/

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.