Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cel mai mare campus privat participa la cel mai important targ international de universitati

0

 West Gate Studios participă la RIUF, cel mai important târg internațional de universități.

West Gate Studios sala de studiu 

West Gate Studios, cel mai mare campus privat, va fi prezent ca expozant la Romanian International University Fair (RIUF), cel mai important târg educațional din România și estul Europei. Această acțiune face parte din strategia de poziționare a West Gate Studios drept un campus ce oferă condiții de cazare la standarde internaționale.

RIUF este locul în care se întâlnesc, pentru al zecelea an consecutiv, peste 18.000 de elevi, studenți și părinți cu reprezentanți ai universităților internaționale din Marea Britanie, Danemarca, Olanda, Elveția, Germania, Franța, Italia, Norvegia, Elveția și chiar Arabia Saudită. Evenimentul va avea loc în perioada 15-16 martie 2014, la Sala Palatului din București.

West Gate Studios a decis să participe la târgul educațional RIUF pentru a rămâne la curent cu cele mai noi tendințe în ceea ce privește standardele de cazare la nivel internațional, astfel încât să vină în întâmpinarea celor mai diversificate nevoi ale viitoarelor generații de studenți.

„Conceptul «viață de student» s-a schimbat masiv în ultimii ani. Tinerii și părinții lor se documentează tot mai devreme asupra ofertelor educaționale universitare, inclusiv asupra locurilor de cazare, având în vedere că studenți își petrec cea mai mare parte a timpului în afara orelor de curs, în campus. West Gate Studios își dorește să dea tonul în acest segment de piață prin condiții de cazare superioare și mai ales prin promovarea ideii de comunitate, dezvoltată prin programul Community Spirit”, a declarat Dana Chiticariu, Business Manager West Gate Studios.

Programul Community Spirit dezvoltat în cadrul campusului privat West Gate Studios constă în numeroase proiecte de dezvoltare personală și profesională oferite rezidenților, precum concursuri și workshop-uri tematice, campionate sportive și evenimente caritabile. De asemenea, tinerii care locuiesc în campus au acces la training-uri de specialitate oferite de companii multinaționale, întrucât campusul face parte din West Gate Business District, unul din cele mai importante parcuri de afaceri din România.

„Conceptul West Gate Studios a fost încă de la început inspirat din modelele campusurilor universitare de top, fiind singurul din România care oferă studenților mai mult decât spații de cazare. Rezidenții contribuie la dezvoltarea societății civile, iar cei mai activi dintre aceștia sunt recompensați prin programul Bursele West Gate Studios”, a adăugat Dana Chiticariu.

În anul universitar 2013-2014, West Gate Studios a acordat nouă burse în valoare totală de aproximativ 10.000 de euro, care constau în asigurarea de locuri de cazare gratuită timp de un an calendaristic.

În campusul studențesc locuiesc aproximativ 1.800 de tineri, 30% dintre aceștia fiind de alte naționalități: germani, canadieni, moldoveni, turci, israelieni, sirieni etc. Procentul ridicat de studenți străini este datorat calității programelor universitare din România și a beneficiilor oferite de West Gate Studios.

Campusul este amplasat în vestul Bucureștiului, în imediata apropiere a stației de metrou Preciziei și cuprinde trei blocuri cu un total de 925 de garsoniere și apartamente cu două camere. Pe lângă unitățile de locuit, West Gate Studios mai include: săli de studiu, teren de tenis, sală de fitness, restaurant, supermarket, cafenea și club, terasă cu grătare, parcare supravegheată și spațiu pentru depozitarea bicicletelor.

Tarifele de cazare în campusul West Gate Studios încep de la 80 de euro/loc/lună, respectiv 105 euro/loc/lună pentru cele două tipuri de garsoniere, cu suprafețe de 25 și 35 mp închiriabili. Toate garsonierele dispun de balcon, baie și bucătărie complet mobilată și utilată.

Accesul la RIUF, la seminariile și workshop-urile din cadrul acestuia se face pe baza înscrierii pe website-ul www.riuf.ro.

 West Gate Studios interior

http://www.antonescupr.com/

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.