Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cei mai buni 250 de tineri din România vin la Top Talents 2018

0

Ediția din acest an Top Talents România va avea loc pe 23-24 noiembrie la Hotel Caro din Bucuresti. Evenimentul reunește cei mai buni 250 de studenţi în ani terminali de facultate, masteranzi şi proaspăt absolvenţi. 11 companii vor fi prezente la eveniment cu scopul recrutării celor mai ambițioși și entuziaști participanți.

Participarea este gratuită în baza înscrierii pe site-ul www.hipo.ro până pe 9 noiembrie. După evaluarea CV-ului și a formularului de aplicare, viitorii participanți vor primi invitația de a completa un test online de verificare a abilităților logice și numerice. Ulterior, vor fi invitați să participe la cele 2 zile Top Talents România. Pentru a trece de prima etapă a procesului de selecție participanții trebuie sa bifeze cel puțin unul dintre criteriile de mai jos:

  • să aibă expunere internațională prin programe dedicate tinerilor (Work&Travel, Erasmus etc);
  • se se fi implicat în acțiuni de voluntariat sau ONG-uri studentești;
  • să aibă rezultate academice foarte bune, participare la olimpiade, la sesiuni de comunicări știintifice;
  • să fi participat la activități extracurriculare: internship, traininguri/workshopuri etc.

Cele 11 companii care au planuri de recrutare și vor să întâlnească cei mai buni tineri din România sunt: JTI, Philips, Vodafone România, Coca Cola HBC, KPMG, Microsoft, Telekom România, Unilever, Ursus Breweries, Bosch, Groupe Renault România.

Evenimentul Top Talents România își dovedește eficiența cu fiecare ediție. Anul trecut, zeci de tineri și-au găsit un job sau un program de internship în urma participării. Ce alte beneficii le-a adus participarea la eveniment?

„În primul rând, doresc să mulțumesc pentru oportunitatea care mi-a fost oferită de a participa la acest eveniment, întrucât prin simpla discuție cu angajatorii am reușit să mă fac remarcată și să-mi găsesc un internship în cadrul unei companii multinaționale. Cu alte cuvinte, Top Talents mi-a oferit prilejul de a intra în contact cu angajatori de top și de a putea vedea oportunitățile cu care aceștia vin pe piața muncii” – Aida, participant Top Talents 2017.

„Da, în prezent mă aflu într-un internship la Coca Cola HBC, recunosc că nu a fost singura oportunitate aparută după Top Talents. Am mai interacționat și cu P&G și cu Philips, dar în cele din urmă s-a concretizat aceasta. La eveniment am aflat că urmează să scoată mai multe internship-uri cu care mă identificam, i-am urmarit, am aplicat si am ajuns să lucrez cu ei” – Alexandru, participant Top Talents 2017.

Evenimentul din acest an le propune participanților ca mesaj principal Inteligenta emoțională și cum să o dezvolți pentru viitoarea carieră. Ediția cu numărul 11 Top Talents România va găzdui un invitat internațional – Dirk Bansch, Emotional Intelligence Expert and Speaker care va vorbi despre: “Emotional Intelligence: the competitive advantage for your career start”. În cadrul evenimentului vor fi prezenți speakeri și reprezentanți ai companiilor partenere: James Simmons – CEO, Unilever; Alexandru Vrancianu – University Recruiter, Microsoft; Veronica Mircea – Marketing Leader, Personal Health South, Philips; Ioana Mihailescu – Director Customer Operations, Vodafone România; Brindusa Andrei, Recruitment & Talent Management Manager, JTI România.

Cei care vor să participe, se pot înscrie până pe 9 noiembrie, accesând site-ul https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/toptalentsromania/sectiune/5  unde vor afla mai multe detalii despre procesul de selecție.

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie românească de consultanță în resurse umane, specializată în soluții de recrutare și employer branding. În cei 12 ani de experiență, Catalyst a devenit cunoscută pentru unele dintre cele mai mari proiecte și evenimente din domeniu, precum :

  • hipo.ro, singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare;
  • Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din România, care are loc de două ori pe an, în București, Timișoara și online, pe hipo.ro;
  • DevTalks, eveniment care reunește 1.000 de profesioniști IT pasionați de web, online, Cloud computing și Big Data;
  • Top Talents România, program care identifică și premiază cei mai valoroși 300 de tineri români;
  • Studiul Cei mai doriți angajatori, cel mai cuprinzător instrument de pe piață, care măsoară gradul de atractivitate al brandurilor de angajatori, precum și așteptările pe care tinerii le au de la aceștia.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.