Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Câștigătorii Concursului literar „Incubatorul de condeie” dedicat scriitorilor amatori

0

Lauri poleiți, condeie sclipitoare

Câștigătorii Concursului literar „Incubatorul de condeie” dedicat scriitorilor amatori

Juriul a desemnat câștigătorii Concursului de debut literar Incubatorul de condeie, ediția a III-a desfășurat între 1 Oct. – 11 Nov. 2012, iar organizatorii Fundația pentru Tineret Danubius si d’Avid Boutique au plăcerea să-i prezinte:

Secțiunea Poezie:

Ilinca Pop (București, n. 1994)

Ioan Olimpiu Șerbu (Agnita, n. 1983)

Octav-George Adamescu (București, n. 1990)

Teodora Gheorghe (București, n. 1988)

Marius Adrian Lăzărescu (Pitești, n. 1960)

Secțiunea Proză:

Ioan Olimpiu Șerbu (Agnita, n. 1983)

Ionuț Vasilescu (București, n. 1981)

Gabriel Constantinescu (București, n. 1962)

Sorana Cancel (Nicolae Bălcescu, Bacău, n. 1994)

Dorina Tătăran, (București, n. 1973)

Ana-Sabina Yamamoto (București, n. 1984)

Constantin Capră-Ene (Râmnicu-Vâlcea, n. 1970)

Premiul Revistei SemneBune se acordă Dianei Bădică pentru deschiderea de a folosi poezia ca pe un instrument de auto-cunoaștere și de reinventare. Selecția a fost făcută de poetul Răzvan Țupa, coordonatorul atelierelor de creație, dintre toți participanții la „Poeticile Atelierelor IDC” care s-au înscris în concurs.

Sâmbătă 24 noiembrie, în Stabilimentul de Arte Grafice Energiea, începând cu orele 16:00, se decernează Premiile IDC, cu puțin fast, ca de obicei, iar membrii juriului, vor lectura cele mai inedite și originale texte care merită să fie făcute publice, semn de încredere și prețuire a talentului literar.

Programul serii culturale din Energiea este următorul:

–        16:00, Premiile IDC, ambele secțiuni: Poezie și Proză scurtă și Premiul Revistei SemneBune, celui mai prolific condei de la Atelier IDC

–        16:30, Antologia IDC 2012, în lectura publică a membrilor juriului acestei ediții

–        17:00, Lansare de carte: „Toamna asta citim Kafka” de Bianca Dobrescu (poetă premiată la ediția a II-a a Concursului IDC, 2011), lectură și sesiune de autografe

–        18:00 Socializare, Grolsch, Jazz Party

Adresa Energiea: Str. Brezoianu nr. 4, București.

Pentru evitarea aglomerației „mai în față și central”, vă rugăm să veniți din timp. J

 

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.