Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Carte interactivă la Bookfest „Eu cine sunt?”

0

„Eu cine sunt?” este prima carte interactivă lansată de Editura Tritonic în România! „Este o carte alcătuită exclusiv din întrebări, cu ajutorul căreia fiecare cititor poate să călătorească în viaţa lui. Este o carte deschisă pe care oricine o poate scrie în stilul său” scrie Hotnews despre cartea lui Mihail Musat.

eu-cine-sunt-screen-shot1„O carte scrisa doar cu intrebari pentru ca tu detii toate raspunsurile autentice care te pot ghida in viata. Tot ce ai nevoie pentru a gasi raspunsurile in tine fiind timp pentru tine (Tu cu tine), intrebari potrivite si puterea de a experimenta ceea ce simti. Asadar, persoana pe care trebuie sa ajungi sa o cunosti cel mai bine nu sunt eu sau oricine altcineva pe care il stii sau citesti. Acea persoana esti chiar tu.” scrie şi Salut Bucureşti.

 Mai mult chiar, pe site-ul salutbucuresti.ro am găsit si un concurs: „Editura Tritonic (link:http://www.tritonic.ro/blog/?p=836 ) ofera 3 volume „Eu cine sunt?” pe care le puteti castiga raspunzand la fiecare dintre cele trei intrebari de mai jos:” pentru a vizualiza întrebările intră pe site-ul salutbucuresti.ro 

Iată, la finalul acestui articol ce spune şi autorul cărţii pe site-ul oficial eucinesunt.ro „Acest post este unul prin care MULTUMESC celor care au facut, fac si vor face posibil ca aceasta carte sa ajunga la fiecare dintre voi, dragi cititori. Sa stiti ca nu este suficient sa scrii o carte. Ceea ce am facut eu este o mica parte. Cartea pe care o tii in mana este o dovada vie a existentei unor oameni minunati. Totul este datorat lor. DA, doar IMPREUNA, s-a putut ca aceasta carte sa stea acum in mainile tale sau in biblioteca ta sau in gand (ca o vei cumpara intr-o zi).”

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.