Caravana BookLand ajunge în Plaza Romania

0

Dacă există turism cultural, balneoclimateric sau științific de ce nu ar exista și turism literar? Harta târgului de carte BookLand bifează Plaza România. Timp de 6 zile, de marți până duminică toate cărțile, filmele, CD-urile cu muzică și jocurile a peste 60 expozanți vor fi prezente în mall-ul din Drumul Taberei.

De la intrare te întâmpină mii de cărți, care așteaptă să fie răsfoite. Cititorii sunt invitați să intre în dialog cu cărţile aduse de BookLand şi cele mai mari edituri româneşti, pentru că la mall cărţilor li se dă o viaţă socială. Totodată târgul reunește titluri recent lansate, ediţii de colecţie, cărţi specializate sau best-sellers în Europa într-o ofertă generală, care acoperă toate domeniile de interes. În plus, în BookLand sunt adunate cele mai atractive discounturi de carte din Bucureşti.

La BookLand consumul cultural se răsplătește cu un cadou special. Iubitorii de carte care fac cumpărături, fie că achiziționează cărți, muzică, jocuri sau filme de minimum 50 de lei pot participa la tombola organizată de BookLand și VreauBilet.ro și pot câștiga câte o invitație dublă la unul din concertele puse la bătaie: fie Concert Engelbert Humperdinck – Sâmbătă, 3 Decembrie 2011, fie Gala Crăciun Vienez, Edvin Marton – Joi, 22 Decembrie 2011. Tragerile la sorți se fac în serile de sâmbătă și duminică, chiar la mall.

O vizită pe www.book-land.ro în perioada târgului vine la pachet cu o surpriză plăcută: cei care vor să descopere atmosfera târgului din mall își pot genera singuri de pe site-ul targului un cupon de reducere 10%, pe care să-l folosească la târg. Asta dacă nu l-au primit deja în cutiuța poștală.

Orarul de vizitare al târgului: de marţi, 22 noiembrie, până duminică, 27 noiembrie,  între orele 10:0022:00.

————————-

Despre proiectele BookLand:

Târgul de carte urban BookLand

După prima ediţie a târgului de carte urban, care a avut loc în Apr’11 la București, în urma feedback-ului primit din partea editurilor și a publicului conceptul s-a extins la nivel naţional. Este singurul targ de carte cu servicii integrate: logistica, merchandising, vânzare de carte și promovare. Inovator și doborâtor de prejudecăți, a reușit coborârea cărţii din turnul de fildeş pentru a fi adusă în mijlocul oamenilor, acolo unde le place tot mai mult să își petreacă timpul: în Mall-urile din oraşele vizitate.

 

Librăria online Book-Land.ro

www.book-land.ro este un portal care din primele secunde ale accesării arată cititorului că preferinţele sale de lectură sunt întotdeauna importante. Libraria prezintă în premieră un filtru de căutare al titlurilor ajustabil după criteriul editurii/producatorului, autorului/artistului, preţului şi genului din care titlul face parte. Se doreste a fi locul de unde se poate cumpara carte-muzica-film-jocuri-bilete concert la cel mai mic pret . Este user-friendly si se ambiţionează să devină in curand cea mai mare librărie online şi să-şi obişnuiască publicul în fiecare zi cu oferte de nerefuzat.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.