Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CÂNEPĂ și MUZICĂ la Grădina Sticlarilor – 14-15 mai 2016

0

A mai rămas doar o săptămână până când Mânecă din Cânepă, singurul târg de promovare a cânepii industriale din România, își deschide din nou porțile împreună cu principalii producători din țară.

HempFlax și EFdeN vor prezenta materiale și tehnici de construcții cu cânepă, iar Vlad Sadici va susține un workshop de cărămizi din cânepă. Despre istoria cânepii, dar și despre condițiile de creștere a acestei plante vă vor povesti membrii Even’thor. Oana de la Ce poți face cu două mâni dibace va susține workshop-uri de reciclare creativă pentru copii și adulți cu materiale din cânepă.

cover photo Maneca Din Canepa Final

La standul destinat alimentației și nutriției vă veți întâlni cu cei de la Canah, care vă așteaptă cu semințe, pâine, uleiuri din cânepă, dar și alte produse pe cât de gustoase, pe atât de sănătoase. Și cum după atâtea bunătăți nimic nu merge mai bine decât o băutură proaspăt pregătită, Sonnentor vă va răsfăța cu ceai din frunze de cânepă. Produsele cosmetice pe bază de cânepă vor fi asigurate de Ferma Domnița Maria, iar HempTraders, Chlor, Ucca și Ana Novic vor fi prezenți la standul de textile din cânepă, unde vor prezenta produsele și tehnicile folosite pentru a crea haine și genți.

Pe parcusul celor două zile de târg, atmosfera va fi întreținută de Dj Olah Călin și Grecu’, iar trupele Cats on the Roof, Space Needle și Trupa Barter vor suține concerte în aer liber.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.