Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Call for projects Romanian Design Week 2019

0

Incep inscrierile pentru editia cu numarul sapte a Romanian Design Week! Toti creativii care isi doresc sa propuna un proiect pentru expozitia centrala a festivalului o pot face aici, pana pe data de 15 februarie 2019, inclusiv.

Sunt asteptate cele mai bune proiecte de arhitectura si design ale ultimului an, in categoriile: arhitectura, fashion, design grafic, design de produs si multidisciplinar, acestea reprezentand totodata si sectiunile expozitiei centrale a RDW.

Editia 2019 a Romanian Design Week va avea loc in perioada 17-26 mai, la Bucuresti.

Expozitia centrala a RDW isi propune sa identifice si sa reuneasca acele proiecte de design care dovedesc complexitatea proceselor necesare designului de calitate, precum si exemple de bune practici si de excelenta in creativitate, punand accent pe diversitatea executiilor si pe multidisciplinaritate, reusind astfel sa investigheze si sa surprinda inovatia, dar si consecventa, ambele necesare procesului de design.

Dupa incheierea perioadei de inscriere a lucrarilor, selectia proiectelor din expozitia centrala RDW 2019 va fi realizata de un board creativ format din specialisti recunoscuti, membri activi ai comunitatilor locale de design si arhitectura.

Un proiect al The Institute, Romanian Design Week este un eveniment anual care promoveaza designul romanesc contemporan drept instrument ce poate contribui la progresul social, economic si cultural, un proiect dedicat in intregime designului, care se adreseaza atat publicului, cat si profesionistilor.

In fiecare an, Romanian Design Week traseaza o harta a evenimentelor si spatiilor ce promoveaza designul si devine contextul ideal de coagulare a comunitatii creative autohtone.

In cele sase editii de pana acum, Romanian Design Week a reusit sa se impuna ca fiind cel mai important festival multidisciplinar din Romania – o radiografie a stadiului actual de dezvoltare a designului si a industriilor creative locale.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.