Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Calatoreste cu trupa Obligo| show de improvizatie / comedie / teatru

0

20 iulie 2017, orele 19.00, la Journey Pub (str. George Enescu nr.25, in Piata Romana)

FB: https://www.facebook.com/events/527169917674187/

Bilete: 20 ron

Obligo show

* Participatrea la spectacol se face in limita a 100 de locuri disponibile in sala. Pentru rezervari puteti apela numarul 0752 285 286 – Journey Pub

Franta, Germania, Portugalia, Peris, pardon, Paris, Mahmudia, Persani, Cuba, via Straulestii Noi – Singapore! Mici british si caviar de Apuseni! Cele sapte minuni ale lumii: Femeiea, Internetul si Branza de capra!

Toate acestea si multe altele le poti vizita folosind agentia noastra de turism imaginar : Obligó World Trans Touring Travel impex SRL!
Descopera acum calatoria in empatie, scufundarile in catharsis si telepatia emotiilor! Cei 4 ghizi care vor sta alaturi de dumneavoastra:

Alexandru Mihalache – supravietuire si sclipici
Serban Trîmbițașu – managementul resurselor si dume de final
Alexandru Rizescu – strategie, logistica, porumbei si gramelot
Dan Murzea – stewardesa/bodygard/capitan si microfon

Aceasta calatorie incepe in 20 Iulie, in statia internationala Journey Pub, de la ora 21 sub pretextul racorii! Imbarcarea in rata improvizatiei, se va face pe usa din fata fara itinerariu si fara nimic prestabilit! Toate deciziile se vor lua de comun acord intre membrii echipajului responsabili si publicul calator!

Va asteptam alaturi de noi si va dorim calatorie placuta!
Nu stim! Improvizam!

Pentru reservation: 0752 285 286
rezervari@journey-pub.ro

www.trupa-obligo.ro

https://www.facebook.com/321.Obligo/
www.instagram.com/trupa_obligo
www.youtube.com/user/TrupadeTeatruObligo

Parteneri media: Radio Romania Cultural – Orasul Vorbeste, Radio Guerrilla, Literaturapetocuri.ro, Urbanthings.ro, Filme-carti.ro, Romania Pozitiva, Urban.ro, PierdutPrinLume, Munteanu, Gratuitor.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.