Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Bursa locurilor de muncă – București, 5 martie 2015

0

Fundația Motivation România organizează, în data de 5 martie 2015, Bursa Locurilor de Muncă, eveniment ce se va desfășura în București, în incinta Hotelului Ibis Nord, Sala Enescu A, între orele 10.00 – 13.00.

La Bursa Locurilor de Muncă din București vor participa companii din sectoare economice diverse, care vor oferi locuri de muncă pentru persoane cu grade diferite de calificare și experiență. Astfel, companiile vor pune la dispoziția celor interesați posturi precum: lucrător comercial, ajutor bucătar, programator, ospătar, tehnician pentru sistemele și instalațiile de limitare și stingere a incendiilor, agent de vânzări, lucrător bucătărie, femeie de serviciu, muncitor necalificat, operator calculator, șofer, lucrător gestionar, bucătar.

Bursa Bucuresti 5 Martie

Organizatorii Bursei își propun să faciliteze astfel contactul dintre companiile angajatoare și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, șomeri, șomeri de lungă durată sau persoane care au părăsit timpuriu școala.

Participanții la eveniment beneficiază de servicii de suport pentru angajare și integrare pe piața muncii oferite în cadrul proiectului „PARTENERIAT PENTRU OCUPARE în regiunile București-Ilfov, Sud-Vest și Sud-Muntenia”, implementat de către Fundația Motivation România, împreună cu partenerii săi, Goals CIC UK, Special Olympics din România, H.R. Specialists, AJOFM Ilfov, AJOFM Gorj și AJOFM Giurgiu.

Bursa locurilor de muncă face parte dintr-un complex de servicii menite să îmbunătățească șansele de integrare pe piața muncii a beneficiarilor proiectului: consiliere profesională, cursuri de formare profesională, Job Club-uri, mediere pe piața muncii, dezvoltare personală dar și consultanță și asistență pentru inițierea unei afaceri. Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 Investește în oameni! și se desfășoară în perioada 31 martie 2014 – 30 septembrie 2015.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.